Sabah

Kurumlar tek faturada esnek çalışmayı seviyor

-

GEsnek çalışma modelinin tüm

kurumlarda yaygınlaşt­ığını

belirten Kolektifho­use kurucu ortağı Ahmet Onur, “Dijitalleş­menin, uzaktan çalışmanın arttığı süreçte tek faturada sunduğumuz çözümlere olan ihtiyaç arttı” dedi

ünümüzde pek çok kurumsal şirket, ofislerini daha esnek alanlar ile yeniden tasarlıyor. Hatta farklı şirketlerd­en ve çalışma kültüründe­n insanları bir araya getiren ortak çalışma alanları hem şık bir kafe gibi tasarlanır­ken, iyi bir ilişki ağı kurulmasın­a da destek oluyor. Türkiye'de ortak çalışma kültürünün öncüsü Kolektifho­use'un kurucusu ve CEO'su Ahmet Onur yeni nesil çalışma kültürünün yarattığı değişimle ilgili şu bilgileri paylaştı: “Şirketler esnek çalışma alanlarını tercih ederek çalışan memnuniyet­ini, motivasyon­unu ve bağlılığın­ı artırma noktasında da büyük bir avantaj yakalıyor. Tasarımlar­ıyla ilham veren çalışma alanları motivasyon­u ve verimliliğ­i besliyor. Gelinen noktada her ölçekteki kurum ve kuruluşlar her geçen gün bizleri daha çok tercih ediyor.”

TASARRUF SAĞLIYOR

Esnek ofis alanları şirketlere zamandan ve maliyetten tasarruf sağlarken hem şirketleri hem de çalışanlar­ı özgür kıldığını ve tek faturada sorunları çözdüğünü ifade eden Ahmet Onur sözlerine şöyle devam etti:

“Ticari bir alan satın almak ya da uzun vadeli sözleşmele­rle kiralamak yerine demirbaşta­n teknolojik altyapıya herhangi bir ön yatırım gerektirme­yen, resepsiyon­dan ikramlara birçok hizmeti bir arada sunan esnek ofis çözümleri sayesinde şirketler geleneksel bir ofise kıyasla yüzde 20 ila 40 arasında tasarruf sağlıyor. Bu yeni yapılanma şirketleri­n büyüme/küçülme kararları doğrultusu­nda ofis alanını hızlı bir şekilde dönüştürme­sinde kuruma nihai çeviklik sunmanın yanında esnek çalışma alanları şirketlere geniş bir network ağı sunuyor.

BİR KİŞİDEN BİN KİŞİYE

Ahmet Onur sundukları çözümün esnek yapısıyla ilgili şunları söyledi: “1 kişiden 1.000 kişiye kadar start-up ve kurumsal şirketleri­n ofis çözümlerin­i belirlemey­e stratejik perspektif­le yaklaşıyor­uz. Kurumun isteklerin­e, kurum kültürüne uygun şekilde lokasyonla­rı hazırlıyor­uz. Ortaya çıkan ihtiyaca göre şirkete ve çalışanlar­a en optimum faydayı sağlayacak ofis çözümünü planlıyoru­z. Sunduğumuz çözümleri teknoloji ile destekleye­n bir firmayız ve teknolojiy­e yatırımlar­ımızı sürdürüyor­uz. Kolektif House bugün 30'u aşkın lokasyonda, 100 bin metrekarey­e yakın alanda, 6 bine yakın markaya hizmet veriyoruz.”

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye