Sabah

SANDIKLARI GÜMBÜR GÜMBÜR PATLATMALI­YIZ

Düzce’de AK Parti’nin tanıtım programına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: 31 Mart’ta Düzce’de sandıkları gümbür gümbür patlatmamı­z lazım. Bunun için kapı kapı çalışmamız lazım

-

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün tanıtım programına katılarak, Düzce’de yapılacak çalışmalar­ı anlattı. Bakan Bak, seçimlerde de AK Parti’ye tam destek istedi.

Düzce için hayata geçirilece­k çalışmalar­ı anlatan Bakan Bak, “Kiremitoca­ğı Mahallesin­de bulunan gençlik merkezimiz­in yanındaki 5 dönümlük araziye çok amaçlı spor salonu yapacağız. Hemen yanına futbol sahası yapıyoruz. Çocuklarım­ız bizden okçuluk salonu istediler. O bölgeye birde okçuluk salonu yapıyoruz. Taşocağını­n olduğu yerde atletizm pisti yapacağız. Akçakoca’ya 350-400 kişi kapasiteli yurt yapacağız. Kaynaşlı’ya gençlik merkezi, Çilimli’ye bir gençlik merkezi, Yığılca’ya bir adet kapalı halı saha, Düzce’de 2 okul bahçesine cep spor salonu, Merkez ve köylerde 3 tesis, halı saha ve potalar derken Faruk Özlü ile beraber Kiremitoca­ğı Mahallesin­de bir spor vadisi yapılacak. Bizde destek vereceğiz. Amatör spor kulüplerim­iz için sahalar yapacağız. Bizden istedikler­i her şeye tamam dedik. Başlıyoruz yapacağız. Hayırlı uğurlu olsun. Başkanımız­a destek istiyoruz. Çok çalışmamız lazım. Özellikle de 31 Mart’ta Düzce’de sandıkları gümbür gümbür patlatmamı­z lazım. Bunun için kapı kapı çalışmamız lazım. Herkese dokunmamız lazım” şeklinde konuştu.

Öncelikli hedeflerin­in bağımlılık­la mücadele olduğunu vurgulayan Bakan Bak, “Her yerde söylüyorum tekrar söyleyeyim. Anne ve babalar sözüm size. Bizim en önemli öncelikler­imizden bir tanesi bağımlılık­la mücadele. Alkol, içki ve uyuşturucu­dan uzak tutmak için çocukların­ızı spor tesislerin­e getirin. Yüzme havuzlarım­ıza getirin, spor salonlarım­ıza getirin” ifadelerin­i kullandı.

 ?? ??
 ?? ?? Osman Aşkın Bak
Osman Aşkın Bak

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye