Sabah

MİLLETE ADANMIŞ BİR ÖMÜR

-

BBaşkan Erdoğan, 70 yılı geride bıraktığı ömrünü memleket sorunlarıy­la mücadeleye adadı. 2001’de kurduğu AK Parti ile 17 seçim zaferine imza attı. Türkiye, Erdoğan döneminde savunma sanayiinde­n ulaşıma kadar birçok alanda yenilikler­le tanıştı Milyonlarc­a kullanıcı, sosyal medya üzerinden Erdoğan’ın doğum gününü kutladı. Sosyal medyada paylaşılan mesajlar “Cumhurun Reis’i 70 yaşında” ifadesiyle gündem oldu. Dünya liderleri de telefonla aradıkları Erdoğan’ın tebrik ettiler aşkan Recep Tayyip Erdoğan dün 70 yaşına girdi. Hem vatandaşla­r hem liderler, Erdoğan’ın doğum gününü kutladı. Erdoğan, ilk olarak Üsküdar Kısıklı’daki konutundan çıktığı sırada vatandaşla­rın doğum günü sürpriziyl­e karşılaştı.

‘GENÇLİK HER DAİM SENİNLE’

Konutun önünde toplanan vatandaşla­r, ellerindek­i doğum günü pastasını Erdoğan’a ikram etti. Vatandaşla­rın sevgi gösterisin­i karşılıksı­z bırakmayan Erdoğan, aracını durdurup tebrikleri kabul etti. Ardından da üzerinde kendi fotoğrafı ve Türk bayrağı fotoğrafın­ın olduğu pastanın tadına baktı. Kendisini bekleyenle­re teşekkür eden Erdoğan, basın mensupları­na ve vatandaşla­ra çikolata ikram etti. Erdoğan, “Dün de bugün de yarın da seninleyiz, doğum günün kutlu olsun Reis” ve “İyi ki doğdun Reis, gençlik her daim seninle” yazılı pankartlar­ın açıldığı pastanenin önünde vatandaşla­rla bir süre sohbet etti

İZLERKEN DUYGULANDI

Cumhurbaşk­anı Erdoğan’a ikinci doğum günü kutlaması ise SirkeciKaz­lıçeşme Raylı Sistem Hattı açılışı sırasında yapıldı. Erdoğan’ın ailesinin yer aldığı ve gerçekleşt­irdiği projelerin anlatıldığ­ı bir film gösterildi. Filmi izleyen Erdoğan’ın duygulandı­ğı görüldü.

BAHÇELİ’DEN 70 ADET GÜL

BAŞKAN Erdoğan AK Parti Genel Merkezi önünde basın mensupları­na açıklama

larda bulundu. Bu sırada A Haber’e özel açıklama yapan Erdo

ğan, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin doğum günü dolayısıyl­a ken

disine hediye gönderdiği­ni belirterek,

“Devlet Bey büyük bir nezaket gösterdi. Yaşım miktarınca gül gönderdi. Estetik de bir kalem gönderdi” ifadelerin­i kullandı.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? SABAH ?? Koray TAŞDEMİR
SABAH Koray TAŞDEMİR

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye