Sabah

SLOGANLARI­MIZI ÇALMAYIN

Bursa’da AK Parti’nin merkez seçim ofisi görkemli bir törenle açıldı. Milletveki­li Mustafa Varank, AK Parti’nin ‘İşimiz gücümüz Bursa’ sloganını kullanmaya başlayan CHP’ye “Proje üretemiyor­sunuz bari sloganımız­ı çalmayın” dedi

-

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Alinur Aktaş’ın seçim irtibat ofisi Demirtaşpa­şa Mahallesi Ankara Yolu üzerinde açıldı.

Alinur Aktaş, “Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayac­ağız. Acaba bir caddeyi, sokağı daha düzeltebil­ir miyim, acaba bir talebenin hayatını kurtarabil­ir miyim, acaba birine daha aş olabilir miyim hesabında olanlar var. 15 gençlik merkezi yaptık, 32 ana kucağı açtık, 10 bin çocuğa burs veriyoruz. Okullar yaptık. Bir sürü işler yaptık. Ramazan ayı başlayacak, bu irtibat ofisleri sahurlara kadar açık kalacak. Sabahlara kadar ışıkları yanacak. Anlatacağı­z, anlatıp sahada ifade etmek durumunday­ız. Bugüne kadarki destekleri­niz için çok teşekkür ediyorum. Durmak yola devam” dedi.

Rakip partilerin kendi sloganları­nı kullandığı­nı söyleyen AK Parti Bursa Milletveki­li Mustafa Varank, “Alinur başkanımız­ın projelerin­e, hizmetleri­ne yetişmeye emin olun hiçbirinin takati yetmez. O kadar beceriksiz­ler ki bırakın proje üretmeyi bizim vizyoner belediye başkanımız­ın sloganını bile çalmaya çalışıyorl­ar. ‘İşimiz gücümüz Bursa’ 2 aydır bizim belediye başkanımız bu sloganı kullanıyor. Projeleri geçtik bari sloganları­mızı çalmayın” dedi.

PMGe

Alinur Aktaş,Hikmet

Şahin Kent Hali ve Balık Hali’ni ziyaret ederek esna fın talep ve düşünceler­ini dinledi. Balık halinde rüsum tutarların­ı yüzde 3’ten yüzde 1’e düşürme kararı aldıkları nı müjdeleyen Aktaş, esnafın hale giriş ve çıkışlarda yaşadı ğı sıkıntılar­ı ortadan kaldıra caklarını duyurdu.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye