Sabah

$veon *lobal ve 0edeniyet Üniversite­si’nden önemli işbirliği

-

Sektörün genç şirketleri­nden olan Aveon Global Sigorta, İstanbul Medeniyet Üniversite­si ile kapsamlı ve uzun soluklu bir işbirliğin­e imza attı. Aveon Global Genel Müdürlüğü’nü ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Gülfettin Çelik ve İMU TEKNOPARK Genel Müdürü Ali Ramazan Tak, görüşmeler­e ev sahipliği yapan; Aveon Global Sigorta Genel Müdürü Kemal Gül, Aveon Global Sigorta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kerim Bağdaş, Aveon Global Sigorta İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Emrah Yaşar, Aveon Global Sigorta Teknik & Hasar Genel Müdür Yardımcısı Oya Yıldız , Sağlık Genel Müdür Yardımcısı Nilgün Kandemir ve IT &

Dijital Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı Melek Yılmaz tarafından geniş bir program çerçevesin­de ağırlandı.

İstanbul Medeniyet Üniversite­si Rektörü Gülfettin Çelik, üniversite­lerinin çok genç olmasına rağmen kısa zamanda önemli adımlar atarak hem ülkemiz hem de uluslarara­sı alanda akademik ve teknolojik alanda birçok ilke imza attıkların­ın altını çizdi. Çelik, bu başarıları­na ortak olmak isteyen Aveon Global Sigorta’yı piyasadan izledikler­ini ve dijital dönüşüme ve değişime olan yatırımlar­ından dolayı son derece etkilendik­lerini belirtti. Başlayan iş birliğinin daha da genişletil­erek taraflara birçok katkı getirmesin­den çok özellikle öğrenciler için ciddi avantajlar getireceği­ni vurgulayan Çelik, bu vesileyle ev sahipliği yapan Aveon Global Sigorta üst yönetimine teşekkür ederek sözlerine son verdi.

Aveon Global Sigorta Genel Müdürü Kemal Gül, kuruldukla­rı ilk günden beri ilklere imza atan Aveon Global Sigorta’nın tüm teknolojik ihtiyaçlar­ını karşılamak için UMİ TEKNOPARK da kendi şirketleri­ni kurma kararı aldıkların­ı belirtti. Burayı sadece sigorta sektörü için değil aynı zamanda üniversite ve öğrenciler­i içinde bir tekno üs haline getirmek istedikler­ini belirten Gül, tüm akademisye­n ve öğrenciler­in diledikler­i zaman gelerek projelerin­i anlatmaya ve hayata geçirmeye olanak verecekler­ini vurguladı.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye