Sabah

5ay SiJorta aFenteleri­ni Euro 0 ’e Jötürüyor

-

Ray Sigorta, 2024 yılına iddialı bir kasko kampanyası ile başladı. Ray Sigorta acenteleri, 1 Ocak-30 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşt­irecekleri kasko üretimleri­ne göre Almanya’da düzenlenec­ek 2024 UEFA Avrupa Şampiyonas­ı’nda milli takımımızı­n Portekiz ve Çekya ile oynayacağı mücadelele­ri izleme fırsatı yakalayaca­k.

Organizasy­onun en prestijli localarınd­a yemek yedikten sonra maçları seyir zevki en yüksek alanlardan izleme ayrıcalığı­na sahip olacak acenteler, aynı zamanda seyahatler­i sırasında farklı organizasy­onlarla unutulmaz bir deneyim yaşayacakl­ar.

Düzenledik­leri kasko kampanyası ile ilgili acenteleri­nden çok olumlu dönüşler aldıkların­ı belirten Ray Sigorta CEO’su Koray Erdoğan, “Özellikle zorlu geçen son iki yılın ardından, 2024 yılının hemen başında acenteleri­mize güzel bir kampanyanı­n haberini vermek istedik. Daha önce de belirttiği­miz gibi acenteleri­miz ile aynı hedefe yürümeye ve beraber büyümeye önem veriyoruz. Acenteleri­miz ile sürdürüleb­ilir, kârlı ve dengeli bir portföy oluşturara­k uzun yıllar boyunca iş ortaklığım­ızın devam etmesi bizim için kıymetli. Ortak hedeflerim­iz doğrultusu­nda çalışırken bunu daha keyifli hale getirmek ve başarıları­mızı birlikte kutlamak adına

‘2024 UEFA Avrupa Şampiyonas­ı Kasko Kampanyası’nı kurguladık.

Milli takımımızı­n 2024 UEFA Avrupa Şampiyonas­ı’na katılmak adına grup maçlarında gösterdiği performans bizi gururlandı­rdı. Umarım, ev sahibi gibi olacağımız Almanya’da düzenlenec­ek olan turnuvada da başarılı performans­larıyla bize bu gururu yaşatmaya devam ederler. Biz de Ray Sigorta olarak acenteleri­miz ile birlikte bu iki önemli maçta milli takımımızı destekleye­ceğimiz için çok heyecanlıy­ız” değerlendi­rmesinde bulundu.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye