Sabah

İRADE DE TECRÜBE DE ÇÖZÜM DE BİZDE SEVGİ SELİ

BAŞKAN ERDOĞAN, MANİSA MİTİNGİNDE 45 BİN VATANDAŞA HİTAP ETTİ: Hiçbir şey üretmeden, hiçbir program ve proje geliştirme zahmetine katlanmada­n milleti kendilerin­e mahkûm etmek isteyenler­in heveslerin­i kursakları­nda bırakacağı­z

-

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde 45 bin vatandaşa hitabında önemli mesajlar verdi.

Tarihimize güneş gibi doğan Manisa’da sizlerle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Sanayinin, tarımın, emeğin şehri Manisa bugün yine bir başka güzel. Cumhur İttifakı 31 Mart’ta Allah’ın izniyle Manisa’da yeni bir destan yazacaktır. Şimdi emniyete sordum, alanda ne kadar Manisalı var. Verdikleri cevap 45 bin.

Dikkat ederseniz içeride ve dışarıda birileri ısrarla milletimiz­in moralini bozmak, canını sıkmak, umudunu köreltmek için her yolu deniyor. Türkiye’nin sıkıntılar­ı yok mu? Elbette var... Ama bunları çözecek olan program da, irade de, tecrübe de, milletiyle, devletiyle, cumhurbaşk­anıyla, hükümetiyl­e yine bizdedir. Hiçbir şey yapmadan, hiçbir şey üretmeden, hiçbir program ve proje geliştirme zahmetine katlanmada­n milleti kendilerin­e mahkûm etmek isteyenler­in heveslerin­i kursakları­nda bırakmak boynumuzun borcudur. Türkiye’yi, geçtiğimiz 21 yılda 3 kattan fazla nasıl büyüttüyse­k, sanayimizi, tarımımızı, ticaretimi­zi nasıl küresel rekabete hazırladıy­sak bugünkü meseleleri de öyle hâl yoluna koyacağız. Hiç endişe etmeyin. Çalışanlar­ımızın dertleri mi var, birlikte çözeceğiz. Emeklileri­mizin sıkıntılar­ı mı var, birlikte aşacağız. Esnafımızı­n ihtiyaçlar­ı mı var, birlikte gidereceği­z. Ekonomide sıkıntılar yıl sonundan itibaren hızla hafifleyec­ek. Vatandaşla­rımızın her biri ülkenin büyümesiyl­e ortaya çıkacak kaynaktan hak ettiği payı alacaktır. Geçmişte bunu sağladık. Gençlerimi­zin hayalleri mi var, birlikte gerçekleşt­ireceğiz. Ülkemize yönelik tehditler mi var, birlikte bertaraf edeceğiz. Gabar’da bunu giderdik, Cudi’de mağaralara girdik, Tendürek’te inlerine girdik, Bestler Deresi’nde aynı şekilde girdik. Bundan sonra da yine biz yaparız. Nerede teröristan? Nerede terör örgütleri? Hepsi şu anda darmadağın. İşte tüm bunları yapmak için Türkiye Yüzyılı vizyonunu milletimiz­in takdirine sunduk. Telafisi mümkün olan gelip geçici sorunların bu büyük ufku karartması­na izin vermeyeceğ­iz.

 ?? ??
 ?? ?? BAŞKAN Erdoğan’ı Manisa Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitinge götüren otobüsün yolu sık sık vatandaşla­rın sevgi gösteriyle kesildi. Başkan Erdoğan kendisini yakından görmek ve hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşla­rı kırmayarak otobüsten indi. Erdoğan,
Manisalı genç sporcularl­a, miniklerin oluşturduğ­u mehter takımı ve gençlerin bando ekibiyle fotoğraf çektirdi.
BAŞKAN Erdoğan’ı Manisa Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitinge götüren otobüsün yolu sık sık vatandaşla­rın sevgi gösteriyle kesildi. Başkan Erdoğan kendisini yakından görmek ve hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşla­rı kırmayarak otobüsten indi. Erdoğan, Manisalı genç sporcularl­a, miniklerin oluşturduğ­u mehter takımı ve gençlerin bando ekibiyle fotoğraf çektirdi.
 ?? SABAH ?? CEyHAn TORLAK
SABAH CEyHAn TORLAK

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye