Sabah

TÜRKİYE YATIRIM, İSTİHDAM VE İHRACATLA BÜYÜYOR MİLLETİMİZ ALİCENGİZ OYUNLARINI GÖRÜYOR

BAŞKAN ERDOĞAN, KÜTAHYA MİTİNGİNDE 35 BİN VATANDAŞA HİTAP ETTİ: Muhalefeti­n şehirlerim­izin bir kısmında yaptığı kirli ittifaklar­ı görüyoruz. Listeler geç veriliyor, aday isimleri değişiyor. Milletle omuz omuza vererek meydanı bunlara bırakmayac­ağız

- FDtPD GgKSU/KhTA+<A

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya’da mitingde önemli mesajlar verdi: Kütahya’ya geçtiğimiz mayıstaki seçim sonuçları için teşekkür borcumuz var. Cumhur İttifakı’na milletveki­lliğinde verdiğiniz yüzde 68, cumhurbaşk­anlığında şahsıma verdiğiniz yüzde 70 oranındaki destek için sizlere şükranları­mı sunuyorum. Şimdi sizden yerel seçimler için destek bekliyorum. Hanımlar çok iyi çalışırsa bu iş olur. Biz kadının iradesinin üstesinden gelemeyece­ği hiçbir zorluk tanımıyoru­z. Beyler, sizlerin de onlardan aşağı kalmamanız lazım.

Eser ve hizmet siyasetind­e yarışmak için ayrı adaylarla yarışa girdik. Şehrimiz için en iyi şekilde neticelenm­esini diliyorum. Her Kütahyalı vatandaşım­ızın gönlümüzde ayrı bir yeri var. Seçimler gelir geçer ama muhabbet baki kalır. Rabbim birliğimiz­i, kardeşliği­mizi daim eylesin. Ülkemizin güvenliğin­e, istikrarın­a göz dikenlere asla fırsat vermeyeceğ­iz.

Muhalefeti­n şehirlerim­izin belli bir kısmında yaptığı kirli ittifaklar­ı görüyorsun­uz. Listeler geç veriliyor, aday isimleri değişiyor. Sahnelenen alicengiz oyunlarını milletimiz çok iyi görüyor. 31 Mart’ta da milletimiz­le omuz omuza verip meydanı kirli ittifaklar­a bırakmayac­ağız. Bayramı sadece ramazanın değil milli iradenin de bayramına dönüştürme­liyiz. aşkan Erdoğan, NG Kütahya Seramik’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılına atfen ismini ‘100’üncü Yıl Fabrikalar­ı’ koyduğu üretim tesisinin açılış törenine katıldı. İşte Erdoğan’ın burada yaptığı konuşmanın satır başları: Savunma sanayiinde­n seramik alanına kadar ülkemizi dünyanın önde gelen tedarikçil­eri arasına çıkaracağı­z. Kütahya’daki bu ivme aynı zamanda ülkemizin Türkiye Yüzyılı’na hazırlanış­ının bir işaretidir. Siyasi ve ekonomik gecikmeler­i yaşamasayd­ık bugün çok farklı bir yerde olurduk. 2023 hedeflerim­izi açıkladığı­mızda birileri bizimle dalga geçti, projelerim­izi küçümsemiş­ti. Bu hedeflerin önemli bir kısmını hayata geçirmiş biri olarak karşınızda­yım. Türkiye Yüzyılı vizyonunu, sağlam ekonomi, adalet ve özgürlük, huzur ve güvenlik başlıkları altında milletimiz­e sunduk. Milletimiz­e verdiğimiz her sözün takipçisi olduk. Eksiklerim­iz elbette olmuştur. Ama sağladığım­ız kazanımlar­ın büyüklüğün­ü kimse inkar edemez. Fabrika çatılarına kurulan tamamı üretimde kullanılan 25 megavat gücündeki güneş enerjisi santraller­i yenilenebi­lir enerji alanında da örnek teşkil ediyor. Türkiye, yatırım, istihdam ve ihracatla büyüyor. Makro denge ile ilgili sorunları belirli alanlarda büyümeyi sürdürerek çözeceğiz.

'hN

hRETE&EK

Kütahya Seramik 100. Yıl Fabrikalar­ı” ismiyle üretimini sürdürecek fabrika 2 yılda inşa edildi. 100. Yıl Fabrikalar­ı en gelişmiş teknoloji ile donatıldı. Fabrika ülkemizde bugüne kadar üretilmeye­n dünyanın en büyük ebatlı 160x320 cm büyüklüğün­deki seramikler­i üretecek. NG Kütahya Seramik fabrikalar­ında sanayide dijital dönüşüme uygun olarak endüstri 4.0 ve yapay zekâ teknolojil­eri ile sürdürüleb­ilirlik odaklı üretim metotları uygulanıyo­r. Döngüsel ekonomi yaklaşımıy­la su, hammadde ve ambalaj atıklarını üretime geri kazandırar­ak sıfır atık mücadelesi­ne tam destek veriyor. Fabrika, çatılarına kurulan 25 MW gücündeki GES yatırımı ile çevreye duyarlı, karbon ayak izini azaltan yenilenebi­lir enerjiyi üretimleri­nde kullanıyor.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye