Sabah

Umut Güneş her gün gelişiyor

-

Trabzonspo­r’da her geçen gün beklenen, arzu edilen bir görüntü ortaya çıkıyor. Arka arkaya gelen galibi yetlerden sonra dün de Türkiye Kupası’nda Başakşehir’i geçerek yarı finale çıkma başarısını gös terdiler. Kendi sahanızda oynadığını­z karşılaşma­da hangi takım olursa olsun, yapacağını­z baskı büyük önem taşır. 'ün de daki kalık bir bölüm var ki oyun Başakşe hir ceza alanı içe risinde oynandı desek abartmış olmayız.

Bu bölümde iki net gol pozisyonun­u değerlendi­rebilseler ya da kaleci Deniz’in başarılı hamleleri olmasa maç daha farklı bir oyuna yönelebili­rdi. Orta alanda Berat Özdemir geçtiğimiz maçlara göre daha olumlu ve pozi tif bir oyun ortaya koydu. İki kritik pozisyonda doğru hamleleri vardı. Umut Güneş ise her geçen gün

gelişme içerisinde. 10 dakikalık bir bölüm var ki oyun Başakşehir ceza alanı içerisinde oynandı.

Ofansif anlamda da final pasını araması, takımı adına çok pozitif bir durum. Hücumda ise maçın öne çıkan ismi Edin Visca’ydı. Attığı golle de bordo-mavili ekibe turu getirdi. Meunier, Bardhi ve Visca’nın sağ kenardan birlikte ayağa paslarla yaptıkları hücum girişimler­i rakibi çok zorladı. Yalnız çizgiye ini len pozisyonla­rda Paul Onuachu’yu topla buluşturma­ları gerekir. Oyunun son 20 dakikalık bölümünde ise Başakşehir yaptığı oyuncu değişiklik­lerinden sonra daha fazla topa sahip oldu.

Fakat top üçüncü bölgeye geldiği zaman ise savunma olarak çok dikkatlile­rdi ve gol pozisyonu vermediler.

Trabzonspo­r’un son 4 maçın da da gol yememiş olması dik kat çekilmesi gereken önemli bir nokta olarak öne çıkıyor.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye