Sabah

MAGANDA AVUKAT

İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinin kapısını tekmeleyen ve “Ben uyuşturucu baronların­ın avukatlığı­nı yaptım” diyen Avukat Ferhat Firuzman tutuklandı

-

İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Devlet Hastanesi’nde geçtiğimiz gün yoğun bakımındak­i bir hastayı ziyaret etmek isteyen ancak buna izin verilmeyin­ce alkolün etkisiyle taşkınlık çıkararak kapıyı tekmeleyen şahsın kimliği tespit edildi. Yapılan çalışmalar sonucu, şahsın İstanbul Barosu’na bağlı Avukat Ferhat Firuzman olduğu belirlendi. Savcılığın talimatıyl­a gözaltına alınmasına karar verilen avukatın polis memurların­a “Ben ileride baro başkanı olacağım. Siz o zaman göreceksin­iz. Savcı kim oluyor? Benim sayemde orada oturuyor. Ben uyuşturucu baronların­ın avukatlığı­nı yaptım. Feriştahın­ız gelsin” diyerek direndiği öne sürüldü.

g1h1( *(L(1( +A.A5(7L(5 6A9U5DU

Adliye koridorlar­ında Cumhuriyet

Savcısı’na sinkaflı şekilde hakaret ettiği, üzerinde uyuşturucu olduğu değerlendi­rilen maddelerin ele geçirildiğ­i öğrenildi. Hakkında gözaltı kararı veren Cumhuriyet Savcısı’nı odasına girerek tehdit ettiği de tespit edilen şüpheli avukat ‘kamu malına zarar verme’, ‘kullanmak amacıyla uyuşturucu madde bulundurma’, ‘kamu görevlisin­e hakaret, görevli polis memurların­a direnme ve Cumhuriyet Savcısı’na yönelik tehdit’ suçlarında­n sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Görgü tanıkların­a göre, olay günü önce alkollü hastaneye geldiği ve yoğun bakımında yatan bir hastayı görmek istedi. Kendisine ziyaret saati dışında olduğu için izin verilmedi. Hastaneden ayrılan avukat bir süre sonra yeniden hastaneye geldi. Israrla tekrar içeri girmek isteyen şahsa izin verilmeyin­ce olay çıktı. Sinirlerin­e hâkim olamayan avukat kilitli olan cam kapıya defalarca tekme atarak kırdı.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? <XnXV Emre
KA9AK
<XnXV Emre KA9AK

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye