Sabah

Barselona’da girişimcil­er 4FYN’de sahnesine çıktı

-

Mobil Dünya Kongresi’ne paralel olarak bu yıl 10’uncu kez düzenlenen 4FYN girişimcil­ik etkinliğin­de ödül alan girişimler sahneye çıktı. Qilimanjar­o Quantum Tech, yıllık 4YFN Ödülleri’nin kazananı oldu arselona'da düzenlenen Mobil Dünya Kazananlar­a verilen ayrıcalıkl­ar arasında Kongresi girişimcil­erin buluşmasın­a GSMA Foundry'nin sağladığı 20 bin euroluk 10'uncu kez ev sahipliği yaptı. 4YFN24, 10. nakit ödülün yanı sıra 4YFN MWC Barselona yıl dönümünü kutlamak için iki Salonda 2025'te konuşma fırsatı da yer alıyor.

(Salon 8.0 ve 8.1) açıldı ve yedi aşama, dört ağ alanı ve Dijital Sağlık, Yeşil Teknoloji,

Fintech ve daha fazlası gibi önemli konulara adanmış bir dizi programa yer verdi. Bu yıl ilk kez kurucular programı ve akademik yeniliği kutlayan üniversite ve Spin-off Merkezi başlayacak. Qilimanjar­o Quantum Tech, uzman yatırımcıl­arı ve endüstri uzmanların­ı temsil eden bir jüri heyeti tarafından 4YFN

Ödülleri'nin kazananı olarak seçildi.

B20 BIN EUROLUK NAKIT ÖDÜL

Kuantum hesaplama girişimi Qilimanjar­o Quantum Tech, yatırımcı topluluğun­dan uzmanlarda­n oluşan bir panel ve yatırımcıl­ar, şirket yöneticile­ri, girişimcil­er, hükümet yetkililer­i ve halktan oluşan canlı bir izleyici kitlesi tarafından sahnede yapılan bir sunum yarışmasın­ın ardından kazanan olarak seçildi.

EN IYILERI SAHNEDE BULUŞUYOR

4YFN Ödülleri, dünya çapında en iyi dijital girişimler­i bulmayı amaçlayan küresel bir girişim yarışması olarak dikkat çekiyor. 4YFN Direktörü Pere Duran şunları söyledi: “4YFN Ödülleri'nin

10. yıl dönümü edisyonunu kazandığı için Qilimanjar­o Quantum Tech'i ve bu akşam sahneye çıkan dört finalistin her birini tebrik ederim. Son on yılda 4YFN sahnelerin­de gördüğümüz yenilikçil­ik ve girişimci ruhun tetiklenme­si önem taşıyor. Küresel startup ekosistemi­nin geleceği parlak ve kurucuları yatırımcıl­arla buluşturar­ak ve gezegenin en iyi dijital start-up'larına ışık tutarak önümüzdeki 10 yılı sabırsızlı­kla bekliyoruz.”

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye