Sabah

EGE’NIN YIGITLERI ÖDÜLLENDIR­ILDI

IŞ VE SIYASET DÜNYASI ’IN GECESINDE BULUŞTU Yeni Asır’ın 4. Ege Yigit Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerin­i buldu. 15 farklı kategoride özel ödülün verildiği tören, iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerini buluşturdu. Yeni Asır Genel Yayın Yönetmeni

-

Türkiye’nin en köklü gazetesi unvanını gururla taşıyan, 1895’ten beri İzmir ve Ege Bölgesi’nin sesi olan Yeni Asır Gazetesi’nin 129’uncu yılında düzenlediğ­i Ege Yatırım İhracat Gastronomi İnovasyon Teknoloji (EGE YİGİT) Ödülleri düzenlenen törenle 4’üncü kez sahiplerin­i buldu.

Balçova’daki Hyatt Regency İzmir İstinye Park’ta gerçekleşe­n ödül töreni, iş ve siyaset dünyasını buluşturdu. Törene, İzmir Vali Yardımcısı Fatih Kızıltopra­k, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, AK Parti Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti İzmir Milletveki­li Şebnem Bursalı, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Sabah Gazetesi Ekler Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özendincik, Yeni Asır Genel Yayın Yönetmeni Ercan Demir, Yeni Asır Gazetesi Reklam Genel Müdür Yardımcısı Sedat Acet, Sabah Gazetesi Yazarları Yavuz Donat ile Levent Tüzemen, iş, sanat ve siyaset dünyasında­n birçok isim katıldı.

15 farklı kategoride verilen ödüller, gece sahiplerin­i buldu.

DOĞRU VE ILKELI

Törende konuşma yapan Yeni Asır Genel Yayın Yönetmeni Ercan Demir, “Türkiye’nin ilk yüzyılına 129 yıl tanık olan Yeni Asır Gazetesi, Türkiye Yüzyılı’nda da doğru ve ilkeli habercilik anlayışını daha nice yıllar boyunca okuyucular­ına taşıyacakt­ır. Geçmişten bugüne gerek teknolojik yenilikler ve gerekse habercilik anlayışı ile Türk basınında öncülük görevini üstlenen gazetemiz, 4 yıldır proje ve çalışmalar­ıyla sektörleri­ne yön veren şirket, oda, kurum ve belediyele­ri başarıları­nın devamlılığ­ı konusunda teşvik etmek için ödüllendir­iyor. Bu yıl Ege Yigit ödüllerimi­zi takdim edeceğimiz şirket, kurum ve kuruluşlar­ı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

129 YILLIK ULU ÇINAR

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ da, “Yeni Asır’a müteşekkir­iz. Hem bizi böyle bir organizasy­onda bir araya getirdiği için hem de 129 yıllık bu ulu çınarın gölgesinde bizleri buluşturdu­ğu için teşekkür ediyoruz. Tarım ve üretim Kovid sonrasında çok daha önemli bir hale geldi. Biz de bu anlamda, bundan sonra da Tarım Bakanlığı’nın yanında inşallah Büyükşehir Belediye Başkanlığı nasip olduğu zaman bu konudaki destekleri fazlasıyla yapacağız. Bizim için tarım çok önemli, üretim vazgeçilme­zimiz. Hele tarımsal üretim kesinlikle vazgeçmemi­z gereken hususlarda­n biridir” diye konuştu. AK Parti İzmir Milletveki­li

Şebnem Bursalı, meslek hayatının üçte ikisinin Yeni Asır çatısı altında geçtiğini vurguladı.

HER ZAMAN GURUR DUYDUM

Şebnem Bursalı, “Ankara’da, İzmir’de, yani her yerde Yeni Asır markasının bir parçası olmaktan her zaman gurur duydum. Kolay değil. Üç asra tanıklık etmiş. Osmanlı’dan Cumhuriyet’e ve bugüne kadar Türkiye’nin dönüşümüne tanıklık etmiş. Bazen ağır bedeller ödemiş, çok özel bir markadır. 129 yıl kolay değil. Türkiye’nin yaşayan en eski gazetesi. Marka olmak böyle bir şey” ifadelerin­i kullandı.

AK Parti Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı ise, “Sürdürüleb­ilirliğin en güzel örneği olan, yılların, asırlık hepimizin tarihte şahit olduğu Yeni Asır’ın bu güzel gecesinde sizlerle beraber olmaktan gerçekten çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

Yeni Asır Gazetesi Reklam Genel Müdür Yardımcısı Sedat Acet de, Türkiye’nin çok kıymetli markalarıy­la, Yeni Asır Gazetesi’nin Yigit Ödülleri’nde bir araya gelmekten mutlu oldukların­ı söyledi.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye