Sabah

CHP, DEM’lendikçe YILANA SARILDI

Bahçeli, “CHP, DEM’lendikçe şurunu kaybetti, yılana sarıldı” dedi. “Atatürk, CHP’yi iktidar yapmanızı bekliyor” diyen Özel’e de “Atatürk’le nasıl irtibat kurdun?” diye sordu

- Burcu ŞEN

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ortak toplantısı­nda konuştu.

CHP’nin DEM Parti ile “kent uzlaşısı” adı altında yürüttüğü ittifakı hedef alan Bahçeli, CHP’nin iktidarın değil, Türkiye’nin karşısında bir parti olarak konumlandı­ğını dile getirdi. Bahçeli’nin konuşmasın­dan öne çıkan başlıklar şöyle:

UZLAŞI DEDİKLERİ PKK İTTİFAKI

DEM’lendikçe şuurunu ve dengesini kaybeden CHP’nin halihazırd­a yönetimi altındaki belediyele­rin milletin iradesiyle toparlanma­sı ve düzlüğe çıkması başlıca amaç ve arzumuz.

CHP, yerel yönetimler­de başarısız. CHP ile DEM yan yana, diğerleri de yedekte. Oyunu görüyoruz, rol paylaşımın­ı okuyoruz. Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakı, ülkemize karşı beşinci kol faaliyeti.

ATATÜRK GÖRSEYDİ...

(Özgür Özel’in “Atatürk, sizden CHP’yi iktidara taşımanızı istiyor” sözleriyle ilgili) Özgür Bey’in, halüsinasy­on görerek grup toplantısı­nda yaptığı konuşma ruh sağlığı hakkında hepimizi kaygılandı­rdı. Bugünkü CHP, Atatürk’ün partisi değil, DEM’in oyun uşağı, Türkiye düşmanları­nın altı oklu uydusu. Teröristle­rle DEM’lenen bir parti Atatürk’ün partisi olamaz. CHP, DEM’lendikçe şuurunu kaybetti, yılana sarıldı. CHP’de, Atatürk’ten geriye hiçbir şey kalmamıştı­r. Atatürk bugünkü CHP’yi görseydi emin olunuz ki, çizmelerin­i giyip mavzerini kuşanır, bu defa da partisi için kurtuluş mücadelesi başlatırdı.

DEM’lenen CHP, Dumlupınar’da ezilenleri­n, İzmir’de denize dökülenler­in vârisi. İHA’ları, SİHA’ları dünya konuşur, hayırdır savaşa mı giriyoruz diyerek göle maya çalarlar. Beşinci nesil milli muharip uçağımız KAAN hamd olsun kanat açar, milli sevinci köreltmek için uğraşırlar.

 ?? Devlet Bahçeli ??
Devlet Bahçeli
 ?? ANKARA ??
ANKARA

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye