Sabah

MİLLET CHP’NİN CİĞERİNİ BİLİYOR

BAŞKAN ERDOĞAN, ANTALYA MİTİNGİ’NDE 80 BİN VATANDAŞA HİTAP ETTİ: CHP gizli kapaklı anlaşmalar­la DEM’lendi. Genel başkanları utanmadan teşkilatla­rına ‘Seçime kadar ittifak yok diye milleti kandırın’ diyor. Yalan ve riyakârlık bunların karakteri haline geld

-

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Turgut Özal Spor Salonu önündeki mitingde 80 bin vatandaşa hitap etti. Erdoğan konuşmasın­da yerel seçimde kirli ittifak kuran muhalefete yüklendi:

Mitinge 80 bin kişinin katıldığı bilgisini aldım. Antalya yerel seçimlerde destan yazmaya hazır.

CHP’nin genel başkanı önce

İstanbul’da, Mersin’de ve kimi başka yerlerde DEM ile demlendi. Bu iki parti kendi aralarında yaptıkları gizli kapaklı anlaşmalar­la belediye başkan adaylıklar­ını, meclis üyelikleri­ni, belediye yönetimler­ini paylaştı. Sonra da CHP genel başkanı çıkıp utanmadan ‘Bizim DEM ile ittifakımı­z yok’ diye demeç veriyor. Yalan bunların ağzına yuva yapmış, riyakârlık bunların karakteri haline gelmiş. Herkesi kör, âlemi sersem sanıyorlar. DEM ile ittifak yaptığı halde gizlemek için teşkilatın­a “Seçim geçene kadar sahte olun, milleti kandırın” diyor. Kim bu? CHP’nin genel başkanı. “Milleti kandırın” diyor. ‘Dürüst davranın’ demiyor da “Maskelerin­izi takın sakın çıkarmayın” diyor. Hangi maskeyi takarlarsa taksınlar milletimiz bunların ne olduğunu iyi biliyor.

Milletin feraset şamarı yüzlerine defalarca indiği halde bu aymazlıkla­rından bir türlü vazgeçmiyo­rlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, nafile. Milletimiz sadece maskelerin arkasına sakladıkla­rı gerçek yüzlerini değil, onların ciğerlerin­i biliyor. Bukalemun gibi renkten renge girseler de bu millet onları gördüğü her yerde tanır ve layık olduğu cevabı verir. Biz milletimiz­e sözümüz olan eser ve hizmet siyasetine devam ediyoruz. Ülkemizi Türkiye Yüzyılı ile zirveye böyle çıkaracağı­z.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Erdoğan, törenin ardından hastanede incelemele­rde bulundu, tedavi görenleri
ziyaret etti.
Erdoğan, törenin ardından hastanede incelemele­rde bulundu, tedavi görenleri ziyaret etti.
 ?? ANTALYA ?? Erdoğan ÖZTÜRK
ANTALYA Erdoğan ÖZTÜRK

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye