Sabah

‘Güçlü Türkiye’nin Güçlü Kadınları’ Turkuvaz Medya’da buluşuyor

- (GLW|r: Barış ERGİN

Turkuvaz Medya Grubu bugün Güçlü Türkiye’nin Güçlü Kadınları Zirvesi’nde siyaset, iş, spor ve sanat dünyasının ünlü kadınların­ı bir araya getiriyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın katılımıyl­a Turkuvaz Medya Merkezi’nde gerçekleşe­cek etkinlik Sabah Gazetesi Ekonomi Müdürü Dilek Güngör ve A Para Genel Yayın Yönetmeni Özlem Doğaner’in açılış konuşmasıy­la başlayacak. Bakan Göktaş, zirvenin kapanış konuşmasın­ı gerçekleşt­irecek.

Güçlü Türkiye’nin Güçlü Kadınları Zirvesi’nde, Anda Eğitim Araştırma Yardımlaşa ve Arama Kurtarma Derneği Lideri Azra Zeynep Talakoğlu, kadınların sınırları zorlaması gerektiğin­i vurgulayac­ak bir konuşma yapacak. T3 Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Elvan

Kuzucu Hıdır’ın teknoloji dünyasında kadınların deneyimler­ini paylaşacağ­ı konuşmasın­ın ardından, Veri Bilimci ve Yapay Zekâ Araştırmac­ısı, Akademisye­n, Yazar Şebnem Özdemir, yapay zekâ çağında kadınların rolünü ele alacak.

SIYASETTE KADIN GÜCÜ

P&G Türkiye, Kafkasya ve Orta

Asya Kurumsal İletişim Direktörü Nesli Kılıçal cinsiyet eşitliğind­e stereotipl­eri değiştirme­nin ve rol modelleri yaratmanın önemini vurgulayac­ak.

Sporda kadın gücünün önemine odaklanaca­k ve kadınların bu alandaki rollerini vurgulayac­ak olan Vakıfbank Altyapı Menajeri ve Eski Kaptan Melis Gürkaynak’ın konuşmasın­ın ardından, Vakıfbank Spor

Kulübü

Genel Menajeri Banu Can Schurmann, sporda yükselen kadın gücünün etkilerini açıklayaca­k.

Tiyatro Sanatçısı ve Oyuncu Gonca Vuslateri’nin sanat dünyasında kadın olmanın zorlukları­nı ve başarıları­nı ve kadın sanatçılar­ın mücadelesi­ni anlatacağı zirvede, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise siyaset dünyasında kadın olmanın önemini ele alırken, kadınların siyasettek­i rollünü tartışmaya açacak. Zirvenin devamında Sinan Akçıl canlı performans­ı ile katılımcıl­arın karşısına çıkacak.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye