Sabah

5 KIŞIYI EZEN OĞLUNU MISIR’A KAÇIRDI

İstanbul’da arızalanan ATV motorunu kontrol eden gruba, lüks cipin çarpması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Cipin sürücüsünü­n 16 yaşındaki T.C. olduğu ortaya çıktı. Ünlü yazar Eylem Tok’un, ehliyetsiz oğlunu Mısır’a kaçırdığı öğrenildi

-

İstanbul Kemerburga­z’da arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde durarak kontrol eden gruba, lüks cipin çarpması sonucu 1 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığ­ı kazada yeni gelişmeler ortaya çıktı. Gruba çarpıp kaçan lüks cipin sürücüsünü­n 16 yaşındaki T.C. olduğu öğrenildi. Ehliyetsiz gencin kazadan sonra annesi ile Mısır’a kaçtığı belirlendi. Kaza, 1 Mart’ta Kemerburga­z yolunda akşam saatlerind­e meydana geldi. Sarıyer’den 3 ATV motoru ile gezintiye çıkan Oğuz Murat Acı (29), Tahsin Arslan (23), Süleyman Arslan (21), Hasan Topal (25) ve İbrahim Gümüş (27) ATV’lerden birinin arızalanma­sı üzerine emniyet şeridinde durdu. Oğuz Murat Acı, yol önlemi almaya çalışırken diğerleri ise arızalanan motorla ilgilendi. O sırada hızla gelen Porsche marka lüks cip, emniyet şeridinde bekleyenle­ri biçti. 5 kişi ormanlık alana savruldu. Cip sürücüsü ise bir süre sonra gelen araçla olay yerinden kaçtı. Kazada Murat Acı hayatını kaybetti.

%,5$.,3 .$d7,/$5

Kazayı, sosyetik camia tarafından da tanınan yazar Eylem Tok ile ünlü estetikçi Bülent Cihantimur’un 16 yaşındaki

oğlu T.C.’nin yaptığı belirlendi. Bir aile yakını, “5 kişi, ehliyetsiz lise öğrencisi tarafından ezildi. 1 yaşında yavrusu olan Oğuz Murat Acı olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer 4 kişi de yaralı. Annesi Eylem Tok kaza yerine gelip mağdur kişilerin cep telefonlar­ını bile topluyor. Katil çocuk ve anne herkesi ölüme terk ediyorlar. Hemen ardından aile, çocuğu alıp yurtdışına götürüyor” iddiasında bulundu.

Polisin yaptığı incelemede, kaza sonrası olay yerine gelen yazar Eylem Tok’un, oğlunu aldıktan sonra İstanbul Havalimanı’na gittiği ve uçakla

Mısır’a kaçtıkları ortaya çıktı.

Dün akşam anne Eylem Tok, bir açıklama yaparak, “Çok üzgünüm. Oğlumun habersizce arabamı almasınını­n tüm sorumlusu benim. Oğlum kaçmadı. Kaza sonrası yardım edenlerle birlikteyd­i. Ama başına bir şey gelir endişesi ile alıp yurtdışına çıkarmayı uygun gördüm. Ama dönüp adalete teslim olacağız” dedi.

 ?? ?? ATV ile gezinti faciayla bitti.
Lüks aracın çarptığı 5 kişilik
grubun içinde yer alan 1 çocuk
babası Murat Acı feci şekilde
öldü.
ATV ile gezinti faciayla bitti. Lüks aracın çarptığı 5 kişilik grubun içinde yer alan 1 çocuk babası Murat Acı feci şekilde öldü.
 ?? ?? T.C.’nin, este
tikçi Bülent Cihantimur ile yazar ve sanat çı Eylem Tok’un oğlu olduğu
öğrenildi.
T.C.’nin, este tikçi Bülent Cihantimur ile yazar ve sanat çı Eylem Tok’un oğlu olduğu öğrenildi.
 ?? ?? Baba Şükrü Okur’dan geriye, kızının düğününde çektirdiği fotoğrafı
hatıra kaldı.
Baba Şükrü Okur’dan geriye, kızının düğününde çektirdiği fotoğrafı hatıra kaldı.
 ?? SABAH ?? Yunus Emre
KAVAK
SABAH Yunus Emre KAVAK

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye