Sabah

OKAN BURUK BAŞARDI SIRA İSMAİL KARTAL’DA EŞİKTAŞ ARTIK YENİ HOCA ARAMAZ

- MURAT gZBOSTAN

Beşiktaş taraftarı o kadar hazırlık yapıp müthiş bir destek verse de yine hayal kırıklığın­a uğradı. Santos’a dair umutları sanki azalıyor gibi. Portekizli teknik adam önümüzdeki sezon takımın başında olmalı mı? Santos’un Trabzon maçıyla beraber kalesinde gol görmeden yakaladığı galibiyet serisinde karşısında­ki takımlar Beşiktaş’ın durumunu, gereğinden fazla pozitif göstermiş olabilir. Bence de öyle oldu.

Gedson’un hiç gereği yokken gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmesi, Salih’in kupada oynayıp pazar günü tribüne çıkması sonrasında Santos’a çok derin bir taktik eleştirisi getirebilm­ek mümkün değil. Rebic’i bir türlü kazanamadı, Cenk’ten vazgeçmiyo­r ve kupada bir önceki turu getiren Muleka’yı unuttu. Döneminin tek artısı, Necip’in kariyerini­n en iyi günlerini geçiriyor olması.

Beşiktaş, hocasının da onayıyla Musrati ve Muçi’nin bonservisi­ne 22 milyon Euro ödedi.

Oyuna girdiğinde ıslıklanan birinci santrforun­uzla gelecek sezon yola devam etmeyeceği­niz ortadayG.Saray derbiyi kazandı, çok önemken başkan Hasan Arat’ın yeni li bir virajdı. Bana göre %51 şampiyonlu­ğa bir teknik direktör arayaklaşt­ı. F.Bahçe de kazanmaya devam ediyışına gireceğini hiç yor. Kalan maçlara bakarsanmı­yorum. sak düşüncen nedir? Şubat ayı fikstürüne dönüp baktığımız­da G.Saray’ın iki Avrupa sınavı varken Samsun, Ankaragücü deplasmanl­arı ve Beşiktaş derbisiyle son bulacak 5 maçlık seride puan kaybı yapma ihtimali F.Bahçe’den fazlaydı. Kağıt üzerinde İsmail Kartal’ın takımının Antalya deplasmanı zorluydu ve F.Bahçe camiasında beklenti, G.Saray’ın derbi dahil birden fazla maçta puan kaybı yapacağı yönündeydi. Kadıköy’de Alanya beraberliğ­i hesapları bozdu ve G.Saray, Beşiktaş’ı yendi. Şimdi roller değişti. F.Bahçe’nin önünde milli araya kadar 2 Avrupa sınavı ve 2 lig maçı var. Kartal’ın yarın Belçika’da çıkartacağ­ı kadro, ardından Pendik maçı, Saint-Gilloise rövanşı ve 3 gün sonrası Trabzon deplasmanı­nda enerjisi yüksek bir takım için kadroyu nasıl kullanacağ­ını göreceğiz.

 ?? ??
 ?? ?? Galatasara­y, şampiyonlu­k yolunda en önemli virajlarda­n biri olan Beşiktaş derbisini kazanarak zirvede yerini korudu.
Galatasara­y, şampiyonlu­k yolunda en önemli virajlarda­n biri olan Beşiktaş derbisini kazanarak zirvede yerini korudu.
 ?? ?? G.Saray ise bu dönemi Rize maçı ve Kasımpaşa deplasmanı­yla İstanbul’da geçirecek.
G.Saray ise bu dönemi Rize maçı ve Kasımpaşa deplasmanı­yla İstanbul’da geçirecek.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye