Sabah

KARTAL’DA DEVRİM!

Siyah-beyazlılar­da 18 yabancı futbolcunu­n kontratı devam edecek. En az 3-4 transfer düşünen Beşiktaş’ın, gelecek yıl kontenjan 12’ye düşeceği için 10 oyuncuyla yollarını ayırması bekleniyor

- PHVO TBIJOPHMV!TBCBI DPN US

SAVUNMACIL­AR

%eşiktaş’ta bu sezon işler yolunda gitmedi. Ligde şampiyonlu­k yarışından erken kopan, Konferans Ligi’nde hüsran yaşayan siyah-beyazlılar­da tek hedef Türkiye Kupası’nı kazanarak yeni sezona umutla başlamak. Bu kapsamda çalışmalar­ını yürüten futbol koordinatö­rü Samet Aybaba ile teknik direktör Fernando Santos, planlamala­r yapıyor. Aybaba, gelecek sezon 12’ye düşecek yabancı sayısından dolayı şişkinliği

JOE WORRALL: Nottingham Forest’tan 4.5 milyon Euro satın alma şartıyla kiralanan deneyimli stoper, sadece Kayseri maçında oynadı. Necip’in gerisinde kalan Worrall’ın opsiyonunu­n kullanılma­sı beklenmiyo­r.

DANIEL AMARTEY: 2026 Haziran’a kadar kontratı bulunan Ganalı futbolcunu­n gösterdiği performans ağır eleştirile­r aldı. Teklif gelmesi durumunda §Kal” denilmeyec­ek.

OMAR COLLEY: Tecrübeli stoperin 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Gelecek sezon da kadroda olması planlanıyo­r.

ARTHUR MASUAKU: 30 yaşındaki sol bek, bu sezon 4 kez sakatlanır­ken 15 maç kaçırdı. Tatmin edici teklifler gelirse değerlendi­rilecek.

JONAS SVENSSON: Ara transfer döneminde bonserviss­iz kadroya katıldı. Norveçli sağ bek ile yola devam edilecek.

COLLEY

ORTA SA+ALAR

A.HADZIAHMET­OVIC: Çapraz bağ ameliyatı olan Amir’in takıma dönmesi öncelikli konu. Iyileşmesi yeni sezonu bulacak.

OXLADE CHAMBERLAI­N: İngiliz futbolcuyl­a yola devam etmeyi planlamaya­n yönetim, yazın yolları ayırmak istiyor. 1 yıl daha kontratı bulunan Chamberlai­n 2.5 milyon Euro kazanıyor. azaltıp, takviye yapabilmen­in yollarını arıyor. Gelecek yıl 18 ismin sözleşmesi devam edecek. 3 ya da 4 transfer düşünülürk­en, bunun için en az 9-10 isimle yolların ayrılması planlanıyo­r. İşte o oyuncuları­n durumları:

GEDSON FERNANDES: Portekizli futbolcunu­n etrafındak­i iyi oyuncularl­a yeniden yükselişe geçeceği ve gelecek sezon şampiyonlu­k için takıma ciddi katkı vereceği düşünülüyo­r. AL-MUSRATI: 12 milyon Euro’ya Braga’dan alınan Al-Musrati, en güvenilen isimler arasında yer alıyor.

+ÜCUMCULAR

ERNEST MUÇI: Arnavut oyuncu, Kartal’ın en büyük umutlarınd­an. Takımın yıldızı olacağına inanılıyor.

ANTE REBIC: Tecrübesin­e güvenildi ancak hayal kırıklığı yaşattı. 2.5 milyon Euro’dan 1 yıl daha kontratı var fakat yeni sezonda kesinlikle düşünülmüy­or.

MILOT RASHICA: Kosovalı oyuncu, yeni sezonda takımın kemik kadrosunun başlıca isimlerind­en olmaya devam edecek.

RACHID GHEZZAL: Sözleşmesi bitiyor, opsiyon kullanılma­yacak. Mayıs ayında liglerin bitmesiyle birlikte Beşiktaş kariyeri sona erecek. VINCENT ABOUBAKAR: Aralıkta başlayan tartışmalı konuların ortasında kalan Aboubakar, eski görüntüsün­den çok uzakta. Yeni sezonda gönderilme­si ve yerine takviye yapılması planlanıyo­r.

KİRALIK GİDENLER

JACKSON MULEKA: Demokratik Kongolu oyuncu bir türlü beklentile­ri karşılayam­adı. Yönetim, kendisiyle ilgili bonservis teklifleri­ne ya da

opsiyonlu kiralamaya açık olacak. V.ROSIER:

Ara transfer döneminde Nice’e kiralanan sağ bekin 3 milyon Euro’luk opsiyonunu­n Fransız kulübünce kullanılma­sı bekleniyor. JEAN ONANA: Kamerunlu oyuncunun 4.5 milyon Euro’luk opsiyonu, Marsilya tarafından kullanılac­ak gibi durmuyor. Gelecek sezon da kiralık ya da bonservisi­yle gönderilec­ek. F.MONTERO: Portekiz ekibi Arouca’ya kiralanan 25 yaşındaki stoperin gelecek sezon planlarda çok fazla yeri bulunmuyor. AJDIN HASIC: ‘Geleceğin yıldızı’ diye alındı ancak hiçbir zaman potansiyel­ini gösteremed­i. Bosna Hersek’te Sarajevo’da kiralık oynuyor ve kadroda düşünülmüy­or. BADRA CISSE: Akademiden A Takım’a kadar yükselen 20 yaşındaki Fildişi Sahilli stoper, Romanya’da kariyerini sürdürüyor. Gelecek yıl da kadroda düşünülmey­enler arasında.

ROSİER

LIGDE

 ?? ?? AL-MUSRATİ’YE
İZNİ DOĞUM
pazarile
Gaziantep
kardeplasm­anda
hazırlıkla­ra günü tesi Beşiktaş, antrenşıla­şacak yaptığı
Siyah-beyazlı sabah bu başladı. transfer
Almanla yeni yaptakımda doğum
eşin gitti Musrati, Portekiz’e
almadı. tığı için yer bugün idmanda
çalışmalar­ına ve
edecek. Beşiktaş, devam
11.30’da
AL-MUSRATİ’YE İZNİ DOĞUM pazarile Gaziantep kardeplasm­anda hazırlıkla­ra günü tesi Beşiktaş, antrenşıla­şacak yaptığı Siyah-beyazlı sabah bu başladı. transfer Almanla yeni yaptakımda doğum eşin gitti Musrati, Portekiz’e almadı. tığı için yer bugün idmanda çalışmalar­ına ve edecek. Beşiktaş, devam 11.30’da
 ?? ?? Eski gnlerin den uzak olan Aboubakar, bu sezon 3 kez sakat
lık yaşadı. Ligde Fenerbahçe mağlu biyeti sonrası kadro
dışı bırakılmış, ardından Santos’un
göreve gelmesiyle yönetim tarafından
affedilmiş­ti.
Eski gnlerin den uzak olan Aboubakar, bu sezon 3 kez sakat lık yaşadı. Ligde Fenerbahçe mağlu biyeti sonrası kadro dışı bırakılmış, ardından Santos’un göreve gelmesiyle yönetim tarafından affedilmiş­ti.
 ?? ?? Bi sezon 2 maçta forma giyen 32 yaşındaki santrfor, ağları 11 kez havalardır­ırken 3 de asist ger
çekleştird­i.
Bi sezon 2 maçta forma giyen 32 yaşındaki santrfor, ağları 11 kez havalardır­ırken 3 de asist ger çekleştird­i.
 ?? ??
 ?? ?? CHAMBERLAİ­N
CHAMBERLAİ­N
 ?? ?? GHEZZAL
GHEZZAL

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye