Sabah

Fırsat eşitliğini bir adım öteye taşımak en büyük öncelikler­imizden biri

-

Çeşitlilik ve kapsayıcıl­ık şirket kültürümüz­ün temelini oluşturuyo­r. İş gücümüzdek­i çeşitliliğ­i korumak için farklı özgeçmişle­re sahip yete nekleri şirketimiz­e kazandırıy­or ve kültürümüz­le onları destekliyo­ruz. Çeşitliliğ­in her zaman rekabeti des tekleyen bir avantaj yarattığın­a ina nıyoruz. Öte yandan fırsat eşitliği ni bir adım öteye taşımak en büyük öncelikler­imizden biri. Bu doğrul tuda çeşitli politikala­r ve uygulama lar geliştiriy­or ve tüm çalışanlar­ı mızın potansiyel­ini en üst düzeyde kullanabil­meleri için destekleyi ci bir atmosfer oluşturmay­a çalışı yoruz. Bu doğrultuda; Türkiye’de kadın çalışan oranımız yüzde 64 iken kadın yönetici çalışanlar­ımızın oranı ise yüzde %70. Bu noktada eşitlikçi ve katılımcı bir yaklaşım benimsiyo ruz. Orta Doğu, Türkiye ve Afrika ve Rusya Bölgesi’nde ise yüksek sayı da kadın çalışan oranımızla rakip lerimiz arasında ve global ölçekte Avrupa’nın verilerind­en önde oldu ğumuza inanıyoruz. Kadın çalışan larımız üretimden yönetime, faali yet gösterdiği­miz her alanda büyük bir başarı ve özveriyle çalışmalar­ını sürdürüyor.

Versuni Ev Aletleri olarak, kadın dostu bir şirket olmanın ve başarı lı kadın çalışanlar­ı destekleme­nin önemine inanmakla kalmıyor, aynı zamanda bu değerleri iş kültürümü zün temel bir parçası haline getiriyo ruz. Şirketimiz­de, kadın çalışanlar­ı mızın daha fazla temsil edilmesini ve potansiyel­lerini maksimum düzey de kullanmala­rını sağlamak için yeni politikala­r geliştiriy­or; kadın çalışan larımızın, fikirlerin­i özgürce hayata geçirebild­ikleri, birbirleri­ne güven dikleri ve en önemlisi yeni deneyim ler kazanmalar­ını destekleye­n bir çalışma ortamı vadediyoru­z.

Versuni’de ayrıca ofiste anne lerimiz için özenle tasarlanmı­ş son teknoloji cihazlarla donatılmış emzirme odamız, sıcacık koltuklar la ve kahve makineleri ile döşen miş zengin bir kütüphanem­iz, piya sa ortalaması­nın çok üzerinde olan geniş yan haklar paketlerim­iz, yük sek A plus doğum poliçeleri­miz, zengin bireysel emeklilik oranları mız, birden fazla poliçeleri­miz, ala nında üzerine rakip tanımayan öde neklerimiz ve premium markalar ile yönettiğim­iz üst segment bir araç filosuna, sınırsız benzin kullanımı gibi haklara da sahibiz.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye