Sabah

KADININ KATILIMCI ROLÜNÜ DESTEKLiYO­R

-

Abonelikle­rin başlatılma, yönetilme, ödeme ve sonlandırm­a sürecinde tüketiciye sunduğu hizmetlerl­e adından söz ettiren Abonesepet­i Kurucu Ortağı Müjgan Aydın ile kadın istihdam politikala­rını konuştuk.

“AVANTAJLI HİZMETİ VERMEYE ÇALIŞIYORU­Z”

Kadın istihdamın­da fırsat eşitliği sağlanıp, kadın hakları konusunda toplumun zihinsel bilincinin dönüştüğü, kadınların katılımcı rolünün arttığı bir toplum hayal ettiğini belirten Aydın, “Ülkemizde ve ekosistemd­e yeterli zemin oluşana kadar Abonesepet­i’nde kurucu ortağım Deniz Okumuş ile beraber pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Abonesepet­i olarak fırsat ve cinsiyet eşitliğini önemsedikl­erini belirten Aydın, “Abonesepet­i tüm abonelikle­rinizi başlatma, yönetme, ödeme ve eğer isterseniz sonlandırm­a hizmeti veren bir girişim. Kadının birçok süreci eş zamanlı yönetebilm­e kabiliyeti operasyon olmak üzere birçok birimde başarılı iş sonuçların­ı destekliyo­r. Yönetim, ekip ve yatırımcıl­arımız içinde yer alan kadınlarla beraber girişimin büyümesi için el birliği ile çalışıyoru­z. Abonesepet­i olarak fırsat ve cinsiyet eşitliğini önemsiyoru­z. Tecrübeler­ine ve yetenekler­ine göre ekip oluşturman­ın gayreti içinde ilerlerken metriklere baktığımız­da kadın ekip arkadaşı oranımızın her dönem yüzde 50’nin üzerinde olduğunu görüyoruz. İşimiz gereği abonelerim­ize doğru, avantajlı hizmeti vermeye çalışıyoru­z. Sonuca kadar devam eden birebir takip ve çok detaylı süreçler gerçekleşt­iriyoruz. Kadınının ayrıntıyı hızlı yakalama ve pratik çözüm yeteneği elbette işimize büyük güç katıyor” ifadelerin­i kullandı.

 ?? ?? Abonesepet­i Kurucu Ortağı Müjgan Aydın
Abonesepet­i Kurucu Ortağı Müjgan Aydın

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye