Sabah

<ALOYA’yA 230 MILyON $’LıK yATıRıM

-

Karaderili Şirketler Grubu, iki yıl önce inşaatına başladığı Terma Garden projesinde sona yaklaştı. 432 oda 1.427 yatak kapasiteli ikinci oteliyle 3 bin 627 yatak kapasitesi­ne ulaşacak olan şirket, ikinci otelinin kapısını ise temmuz ayında açacak.

Yalova’ya bugüne kadar 230 milyon dolarlık yatırım yaptıkları­nı anlatan Karaderili Şirketler Grubu CEO’su Tevfik Talas,

Yalova’ya yaptıkları ikici otellerini­n farklı bir anlayışla ele alındığını söyledi.

300 BİN YABANCI GETİRDİ

Terma Garden projesini yaşam kompleksi vizyonuyla hayata geçirdikle­rini anlatan

Talas, “Bir dönem inşaat sektöründe trend olan Loft ve Stüdyo daire anlayışını otel konseptine taşıdık. Otel tercihleri­nde de yeni bir trend getirerek kendi ile yarışır bir yatırım haline gelmek için inşaatımız­a hızla devam ediyoruz. Temmuz ayında görkemli açılış için gün sayıyoruz. Terma Garden, yerli ve yabancı misafirler­ini ağırlamak için sona yaklaştı” dedi.

Projenin temelinin atıldığı tarihte eş zamanlı olarak tanıtım ve pazarlama faaliyetle­rine de başladıkla­rını söyleyen Talas, şöyle devam etti:

“2023’te deprem, enflasyon, yakın ülkelerde yaşanan savaşlar, seçim, gibi tüm zorlu süreçlere rağmen yatırımlar­ımıza devam ettik. 2024 yılına daha güçlü ve iddialı giriyoruz. Yıllar içerisinde hem ulusal hem uluslarara­sı tanıtım ve reklam faaliyetle­rimizde Yalova ve Yalova’nın termal sularını anlatıyoru­z. En son Almanya’da katıldığım­ız fuarda hem Alman hem tüm Avrupalı turistin ilgisini Yalova’ya çektik. Türkiye Cumhuriyet­leri, Ortadoğu ve Asya ülkelerine kadar bir çok ülkede pazarlama faaliyeti ile yıllık ortalama 300 bin yabancı turisti Yalova otellerind­e misafir ettik. Şimdi hedefimizd­e ABD ve Çin gibi uzak pazarlar var.”

 ?? ??
 ?? ?? Tevfik Talas
Tevfik Talas

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye