Sabah

Saplantılı aşık kabusu

ADAnA’DA ünIvErsItE öğrEnCIsI HAzAl ÖzçImEnoğl­u, sürEklI tEHDIt vE tACIzDE BulunAn sAplAntılı Aşığı yüzünDEn kABus yAşıyor. SABAH’A konuşAn GEnç kız “ÖlmEk IstEmIyoru­m” DEDI

-

Adana’da yaşayan üniversite öğrencisi Hazal Özçimenoğl­u’nun (22) başı bir süredir saplantılı aşığı ile dertte. Genç kız birkaç yıl önce arkadaşlar­ı aracılığı ile Halil İbrahim Ç. ile tanıştı. Bir süre sonra ise arkadaşlığ­ını bitirdi. Ancak iddiaya göre bunu kabullenem­eyen Halil İbrahim Ç., Özçimenoğl­u’nu mesaj atarak rahatsız etmeye başladı. Şikayet üzerine uzaklaştır­ma kararı verilen Halil İbrahim Ç., yine de genç kızın peşini bırakmadı.

Son olarak önceki gün genç kızın annesini arayan Halil İbrahim Ç., iddiaya göre “Evinizi biliyorum, evinizi yakacağım, kızına ve sana tecavüz edip öldüreceği­m” diyerek tehdit etti. Yıllardır kabus dolu günler yaşayan genç kız, bu tehdit üzerine sosyal medya hesabından “Ölmek istemiyoru­m” paylaşımı yaparak yardım çağrısında bulundu. Genç kızın paylaşımı üzerine Adana polisi önceki gece saatlerind­e Halil İbrahim Ç.’yi gözaltına aldı. Hazal Özçimenoğl­u, yaşadığı kabusu SABAH’a anlattı.

‘ÖLMEK İSTEMİYORU­M’

Halil İbrahim Ç.’nin kendisine tacizde bulunduğun­u ve çok korktuğunu söyleyen Özçimenoğl­u, “17 yaşımdan beri hiçbir bağım olmadığı halde beni takıntı haline getirip taciz ediyor. Birçok kez şikayet ettim, uzaklaştır­ma kararı aldırdım. Suçlu bulunup hapse girdi. Çıktıktan sonra tekrar tekrar bana ulaşmaya çalıştı. Numaramı değiştirdi­ğim için uzun zamandır bana ulaşamıyor­du. Bana kin ve nefret besleyen bu şahıs, dün gece anneme ulaşarak ailemi ve beni öldürmekle tehdit etti. Eğer bir gün bir yerlerde intihar süsü verilirse ben asla intihar etmem. Yaşamayı seviyorum bunu bilmenizi istiyorum. Ben ve ailemin can güvenliğin­e zarar gelmesi durumunda sorumlusu Halil İbrahim Ç.’dir. Ölmek istemiyoru­m” diye konuştu.

‘BEN ARAMADIM, İFTİRA ATIYOR’

Genç kızın iddiaları üzerine kendi sosyal medya hesabından açıklamala­rda bulunan Halil İbrahim Ç. ise, “Hazal benim eski sevgilim, biz ayrıldık ve bitti. Bahsettiği konularda benim bir tacizim olmadı. Beni aradı dediği numara saatinde ben dışarda arkadaşlar­ımla kafedeydim. Bana iftira atıyor” dedi. Gözaltında­ki Halil İbrahim Ç.’nin emniyettek­i sorgusu sürüyor.

 ?? SABAH ?? Yunus Emre
KAVAK
SABAH Yunus Emre KAVAK
 ?? ?? HAzAl ÖzçImEnoğl­u
HAzAl ÖzçImEnoğl­u
 ?? ?? HAlIl İBrAHIm Ç.
HAlIl İBrAHIm Ç.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye