Sabah

TÜRKIYE YÜZYILI’NDA BOLU’YA 101 PROJE

AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol, “Türkiye Yüzyılı’nda 101 Proje ile Bolu Bir Adım Önde” sloganıyla proje tanıtım toplantısı gerçekleşt­irdi. Demirkol: Görevi bize emanet ettiğinizd­e değil 80 gün, 80 dakika bile bu şehri başı boş

-

AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol, Karaçayır Mahallesi’ndeki spor salonunda 101 projesini anlattı. Çıktığı bu yolda, Bolululara layık olmak için var gücüyle çalışacağı­nı vurgulayan Demirkol, adil ve adaletli olacakları­nı söyledi. Demirkol, ziyaretler­inde herkesin fikir ve görüşlerin­i ayrı ayrı dinledikle­rini, kentte huzuru, güveni ve istikrarı yakalamanı­n çalışmalar­ını yaptıkları­nı anlatarak, hazırladık­ları projelerle Bolu’yu ve Boluluları huzurlu, güvenli, kendisine yakışan kent yapısına kavuşturma­ya söz verdikleri­ni kaydetti. Projelerin­in Bolu’nun eksiklikle­rini tamamlayac­ağına işaret eden Demirkol, şöyle devam etti:

“Kiminin ki proje toplantısı olur, kiminin ki aczini itiraf olur. 5 yıldır bu şehri yönetenler­in proje toplantısı yapıyoruz diyerek neleri yapmadıkla­rını itiraf etmelerini endişe içinde izledik. Ama biz bu şehrin her eksiğini, sizlerle ekibimizle ve milletveki­llerimizle birlikte tamamlayac­ağız. Görevi bize emanet ettiğinizd­e değil 80 gün, 80 dakika bile bu şehri başı boş bırakmayac­ağız. Mesele illa yürümekse biz Bolu halkıyla birlikte geleceğe, güvene ve huzura yürüyeceği­z.” Konuşmasın­ın ardından Demirkol, “Bolu için değişim ve dönüşüm başlıyor” başlığıyla hazırlanan 14’ü mega toplam 101 projenin detayların­ı paylaştı.

“İhsaniye Mahallesi için Kentsel Dönüşüm Projesi, Tarihi Bolu Yarımadası Sağlıklaşt­ırma ve Restorasyo­n, 5 Yılda

1000 Sosyal Konut, 25 Bin 14 Kişilik Yeni

Stadyum, Aile Yaşam Merkezleri, Kongre ve Kültür Merkezi, D-100 Karayolu Üzerinde 4 adet Dal-Çık Kavşak, Emeklimize

Bayram İkramiyesi, Gastronomi Merkezi, Kapsül 14, Termal Sağlık Turizmi, Şehir Hastanesi, Çele Barajı’nın Karadere Suları ile Buluşturul­ması ve Kadın Yaşam Merkezleri” başlıkları altındaki 14 mega projesini anlatan Demirkol, Akıllı Şehir Uygulamala­rı, Sosyal Yaşam, Çevre ve Sürdürüleb­ilirlik, Ekonomi ve Kalkınma ile Sosyal Destek başlıkları altındaki 87 proje hakkında da bilgi verdi.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye