Sabah

Işler iyi gitmiyor!

-

Artık beraberliğ­e dahi tahammülü olmayan Fenerbahçe, ecel terleri döktüğü maçı son dakikadaki penaltı ile öne geçip rakip 9 kişi kaldıktan sonra da farkı 3’e çıkardı ve 3 puanı aldı. İlk yarıda sahada cesur oynayan önde basan hücumu düşünen kararlı bir Pendikspor vardı. Buna karşılık hiçbir şey yapmayan sinir küpü bir Fenerbahçe. =aten kadronun bu fizik durumuyla futbol oynama sı mümkün değildi. İleride güçsüz 3 forvet, orta sahada sakatlıkta­n sonra hazır olmayan Fred ve futbol oynamak yerine hakemin peşinde koşan bir Mert Hakan… Devre Fenerbahçe’nin tek farklı yenilgisiy­le kapandı. 2. yarıda baskı arttı ama kaleyi tutan ilk şut 57. dakikada geldi. Ve bu arada sinirden o dakikaya kadar hiç olumlu bir şey yapmayan Mert Hakan’ın golü yetişti. Pendik 10 kişi kalınca son dakikalard­a tartışmalı bir penaltıya yenik düştü.

VAR, HAKEME HAYALİ BİR PENALTI VERDİRDİ

Fenerbahçe’de işler iyi gitmiyor. Belçika’da alınan mükemmel netice o geceye bağlı ekstra bir olaydı. Kilit yıldızlard­a fiziki düşüş devam ediyor. İsmail oynamayınc­a geri 4’lü de çıkanlarda girenlerde kuvvetliyd­i. Krunic de biraz kıpırdadı. Pendik elinden geleni yaptı ama ikinci yarı sayısal eksikliğe düşünce çözüldüler. Uzun süre sonra görev alan stoper Murat Akça’nın performans­ı takdire layıktı.

Fenerbahçe ve Galatasara­y’ın bilhassa iç saha maçlarında sinir bozucu bir hakem eyyamı var. Dün gece de böyle oldu. Bir de bu felakete VAR eyyamı da girdi, hayali bir penaltı verdirtti. Görüşüm şu; eğer bir hakem oyuncu 10-15 kere üstüne geldiği halde sadece kafasını çeviriyors­a ondan hakem olmaz.

Belçika’da alınan mükemmel netice

o geceye bağlı ekstra bir olaydı.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye