Sabah

CHP’nin aşırı sağcılığı

- SALİH T8N$

Batılı liberaller­in, siyasi rakiplerin­i karalamak için sıklıkla başvurdu ğu “Aşırı sAğCı” yakıştırma­sından nasibini alan liderlerin birçoğunun ortak noktası, Siyonist efendileri­ne olan sada katleridir.

HollAnDA’da son genel seçimlerde partisi birinci çıkan GEErt WIlDErs bun lardan biri. Daha geçenlerde İsrAIl’e koşulsuz şartsız desteğini yinelemişt­i.

Bu “aşırı sağcıyı” her fırsatta İslam’a ve özellikle CumHurBAşk­Anı ErDoğAn’ın şahsında Türkiye’ye nefretinde­n tanıyo ruz.

İngiltere’nin AB’den ayrılma süreci ni yönlendire­n NIGEl FArAGE da “aşırı sağcılar” arasındayd­ı. Tıpkı Hamas’ı

“ilkel canavarlar” ve “teröristle­r” şeklinde tanımlayan El Salvador Başkanı NAyIB BukElE gibi.

Lakin bunların hiçbiri Arjantin’in yeni eksantrik “aşırı sağcı” başkanı JAvIEr MIlEI ile boy ölçüşemez.

Siyonist efendileri­nin o denli tut kulu hizmetkârı ki başkan olur olmaz KuDüs’te ağlama duvarında arzı endam etmiş, bir başka “aşırı sağcı” lider DonAlD Trump’ın yaptığı gibi, Arjantin’in İsrail Büyükelçil­iği’ni Kudüs’e taşımak iste diğini belirtmişt­i. Bununla da yetinme miş, “Yahudi olmak istiyorum!..” diye öyle ağlamıştı ki NEtAnyAHu bunu kuca ğına alıp “Senin annen bir Yahudi’ydi yavrum” diye sevse ancak teselli olabi lirdi. (MArADonA nEDEnIylE HEr yur Dum InsAnı GIBI FAkIrIn DE Gönlün DE yEr AlAn ArJAntIn sEvGIsI, Bu Cıvık ElEmAn yüzünDEn sIlInIp GIDECEk yA BEn onA yAnıyorum!)

Hülasa edecek olursak, eski Brezilya Başkanı JAIr BolsonAro ve daha birçok “aşırı sağcı” siyasi figür Siyonist projeye sadakatte birleşiyor­lar.

E tabii İsrail rejimi de bu “aşırı sağcıla rın” tutumunu memnuniyet­le karşılıyor. Öte tarafta da “DEvrImCI” liderler var. Mesela, İşçi Partisi liderliğin­den “anti semitizm” suçlamalar­ıyla indirilen İngiltere muhalefet lideri JErEmy CorByn, yeni

Şili Başkanı GABrIEl BorIC, Venezuela Devlet Başkanı MADuro gibi.

İsrail rejiminin, Gazze soykırımın­a karşı sesini yükselten her ülke ve kuruluşa karşı tepki gösterdiği hepinizin malumu.

Fakat şimdiye değin bizzat isim vererek saldırdığı iki lider oldu: Brezilya Başkanı LulA DA SIlvA ve BAşkAn ErDoğAn.

Malumunuz, 2023’te tekrar hüküme te geldiğinde enternasyo­nal sol ve sos yalist camiada adeta bir kutlama havası estiren LulA, İsrail’in Gazze’de yaptıkla rını Holokost’a benzettiği için İsrail tara fından “persona non grata” ilan edilmiş, X mecrası üzerinden hem İsrail Dışişleri Bakanı IsrAEl KAtz hem de Deccal yav rusu BEnJAmIn NEtAnyAHu tarafından sert bir dille eleştirilm­işti.

Gelgelelim, İsrail rejimi şeflerinin LulA’ya gösterdikl­eri tepki, Erdoğan’a gösterdikl­eri tepkinin yanında yine de yumuşak kalıyor.

CumHurBAşk­Anı ErDoğAn geç tiğimiz günlerde yaptığı bir konuşma da Netanyahu’yu bir kez daha HItlEr’e benzetti (ve iyi benzetmiş olacak ki) Netanyahu ve avenesi adeta çıldırdı.

Lakin bu soykırımcı Siyonistle­ri asıl çıl dırtan Hamas’ı terörist değil, vatanları nı savunan “mücahitler” olarak nitelendir mesiydi.

CHP Genel Başkanı ÖzGür ÖzEl’in Gazze direnişini yani Hamas’ı “terörist” ilan ettiğini unutmayalı­m.

Kumda oynamanın vakti geçti. Kimin “DEvrImCI” kimin “Aşırı sAğCı” oldu ğu Siyonist network’ün dizayn ettiği küre sel dünya sitemine karşı aldığı tavırla belli olur.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye