Sabah

GALATASARA­Y’DAN ÜLTİMATOM! ‘Mert Hakan aynısını Trabzon’a yapsın!’

“HAKEMI TEHDIT EDEN MERT HAKAN YANDAş’A NASıL BIR CEZA VERECEKSIN­IZ? HAKEMLIK ONURUNU AYAKLAR ALTıNA ALAN KADIR SAğLAM MAç ALMAYA DEVAM EDECEK MI?”

-

Mert Hakan Yandaş’ın hakemle diyaloğu ve Pendik kulübesine yaptığı hareketler, maça damga vurdu. .Saray Kulübü, F.Bahçe-Pendik maçındaki hakem yönetimini eleştiren, sert bir açıklama yaptı.

başlıklı yazıda şu ifadeler kullanıldı:

futbolcusu

Mert Hakan Yandaş’ın, hakem Kadir Sağlam’a yönelik tehdidi için TFF nasıl bir tavır alacaktır? Devre arasında koridorlar­da yaşananlar­ın görüntüler­i tüm kamuoyuyla paylaşılac­ak mıdır?

geçen ve kırmızı kart görmesi gereken aynı oyuncunun, attığı golün ardından

karşısında PFDK nasıl bir karar alacaktır?

boyunca kendisini ezen, tehdit eden futbolcula­ra karşı hiçbir otorite uygulayama­yan, hakemlik onurunu ayaklar altına alan bu hakem, maç almaya devam edebilecek midir?

için sene başından beri ambargo konulan VAR hakemleri bulunmakta­dır. )(1(5%AHd( maçında kırmızı kart gördüğü için karşılaşma sonunda konuşamaya­n Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, sarılacive­rtli futbolcu Mert Hakan

İbrahim Üzülmez,

hakeme dert yandı.

Yandaş’ı hedef aldı. Oyuncunun attığı gol sonrası Pendik kulübesine yaptığı hareketin etik olmadığını söyleyen deneyimli çalıştırıc­ı, “Taraftara böyle şirin gözükülmez! Gelip benim önümde, kulübemde böyle bir şey yapması ahlaki değil. Büyük takım oyuncusuna yakışmıyor. Haftaya aynı şeyi Trabzon kulübesine yapsın, hake me ‘Trabzon’dan çıkamazsın’ desin, ben de onu tebrik edeyim. İsmail hocanın da açıklamala­rına anlam veremiyoru­m. Sanki Kadıköy’e yatmaya gelmişiz. Üzerine VAR’da net kanıtı olmayan bir penaltı veriliyor. Takımımın emekleri görmezden geliniyor” ifadelerin­i kullandı.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye