Sabah

İNAN ANLARIND

-

Gaziantep’te ne oyun ne de sonuç, Beşiktaş taraftarın­a gelecek adına güzel hayaller kurdurmakt­an uzaktı. Teknik direktör değişikliğ­i bu ülkede şok etkisi yapar. Selçuk İnan’ın gelişinin de sıkıntılı periyotta olan Gaziantep’e olumlu etkisinin olacağını tahmin ediyorduk. Ancak Beşiktaş’ın bu kadar vasat ve iyi oyundan uzak olacağını tahmin etmedik. Santoslu Beşiktaş, Karagümrük maçı hariç kendi standartla­rının çok altında oynuyor. Bunun sebepleri var. Birincisi Beşiktaş; savunmada ve üçüncü bölge geçişlerin­de topu iyi kullanmıyo­r. Kullanacak oyuncuları yok. Yenilen goller de Santos’un tercihleri­nin sonucu. Worrall’ın sağ stoper, Necip’in sol stoper oynatıldığ­ı bir maçta kademe çöktü.

İki gol de Necip-Masuaku arasındaki hattan geldi. Masuaku’nun kademe hatalarını 1 yıldır söylüyoruz. Necip’in sol stoper oynatılmas­ı, o hattı çökertti. İki pozisyonda da hatası var. Santos’un hala oyuncuları­nı ve mevkilerin­i tanımamış olması kabul edilemez. İkinci faktör şu: 4-1-41’de Muçi sol açıkta oyuna başladı. Muçi solda kayboluyor. Bu ısrar niye? Bakhtiyor’un yerine Cenk’i oyuna ve sola alarak ikinci yarıya başladı. Bakhtiyor’u uzun süre sonra ortada gördük. Oyuncunun da başı döndü. Çevresinde­kilerle oynama alışkanlığ­ı yok. Santos oyuncu seçimini doğru yapmamaya ve sürekli oyuncuları­nın mevkisini değiştirme­ye devam ederse, istikrar sağlayamaz. İstikrarsı­z bir hocanın üzerine geleceğin planları yapılmaz.

G.Antep FK’nın 24 yaşındaki Rumen golcüsü Draguş, 3 maç sonra gol orucunu bozdu. En son 11 Şubat’ta İstanbulsp­or ağlarını iki kez havalandır­an oyuncu, dün Beşiktaş’ı avlayıp bu sezon 11. . golüne

ulaştı.

Ev sahibi ekip

Rumen oyuncuları ile Kartal’ı yıktı. İlk yarıda Sorescu, ikinci devrede Draguş’la skoru buldu.

88’de Semih’e yapılan faulle kazanılan penaltıda kaleci Nita, Cenk Tosun’a izin vermedi

 ?? ?? Bu sezon 29 Süper Lig
maçının 11’ini kaybeden Beşiktaş’ın (14G-4B), lig tarihinde bu aşamayı en fazla mağlubiyet­le geçtiği
iki sezondan birini yaşıyor (1980-81
ile eşit).
Bu sezon 29 Süper Lig maçının 11’ini kaybeden Beşiktaş’ın (14G-4B), lig tarihinde bu aşamayı en fazla mağlubiyet­le geçtiği iki sezondan birini yaşıyor (1980-81 ile eşit).
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye