Sabah

‘Değiştirec­eğiz’

- TD: Selçuk İnan

BEŞIKTAŞ Teknik Direktörü Santos, yenilgi sonrası sözlerine taraftarla­rdan özür dileyerek başladı. Portekizli hoca, “Kötü bir sonuç aldık. Tempomuz eksikti. Genel olarak kötüydük. Takımın hocası olarak ilk sorumluluk bende. Kötü bir maç oyna dık. Tekrar konuşacağı­z. Değişeceği­z, değişmemiz lazım. Her zaman söyle diğim bir şey var, rakipten daha fazla koşmak ve mücadele etmek zorunda yız. Bunu yapmadık. Yeterince agresif değildik. Ama bu

Kasımpaşa’dan ayrılan ve 3 gün önce G.Antep’e imza atan Selçuk İnan, sahala ra galibiyetl­e döndü. Genç hoca maç sonu şunları söyledi: “Bir şeyleri çabucak değiştirme­k kolay değil ama oyuncuları­n güvenini yukarı çıkarmak adına önemli bir galibiyet aldık. Oyuncuları­mı tebrik ediyorum. Beşiktaş maçı özelinde çalıştık. Puan tablosun da istedikler­i yerde olmasalar da iyi oyunculard­an kurulu bir takım. Antep bizim için hep en önemli futbol şehirle rinden biriydi. Burada hocalık yapmak gurur verici. Hak ettiği renkli kimliğine kavuşturma­k ve hep bu ligde olmasını sağlamak bizim görevimiz.” durumu değiştirec­ek olan lar da bizleriz. Beşiktaş’ın oynadığı oyun bu şekil de olmamalı. Daha fazla fırsat yaratan bir takım olmalıyız. Oyuncularl­a da konuşa cağız. Özellikle ligin son döneminde de daha iyi yapmamız gereken şeyleri yapacağız” dedi.

BEŞIKTAŞ’IN 11 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullandığı ve kulüp tarihin en pahalı transferi olarak kayıtlara geçen Al-Musrati, son iki hafta rakibe çalıştı. Galatasara­y derbisinde kalesine gol atan Libyalı ön libero, dün de hatalı pas verince G.Antep, Draguş’la Mert Günok’u avladı. 53. dakikada sakatlık yaşayıp kendini yere bırakan Musrati, tedbir amaçlı oyundan alınırken, yerini Amartey’e bıraktı. Oyunda kaldığı sürede 57 kez topla buluşan oyuncu, 50 pas verdi.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye