Sabah

TÜRKİYE YÜZYILI ŞEHİRLERİ ESER VE HİZMETLE DONATILDI

- Fatma GÖKSU/ANKARA

AEDİRNE’DEN KARS’A TÜM TÜRKİYE’YE

KAZANDIRIL­AN ASIRLIK ESERLER İL İCRAAT KİTAPLARIN­DA ANLATILDI

K Parti, 81 ile özel Millete Hizmette 21. Yıl İl İcraat kitapları hazırladı. AK Parti’nin internet sitesinden erişilebil­en kitapçıkla­rda Edirne’den Kars’a belediyeci­likte 30’uncu, iktidarda ise 21 yılda Türkiye’ye kazandırıl­an asırlık eserler adaletten, enerjiye, tarımdan kültür ve sanayiye, ulaşımdan sağlığa kadar 12 ayrı başlıkta sıralanıyo­r.

ALGI BELEDİYECİ­LĞİ DEĞİL:

Erdoğan kiptapçıkl­ar için yazdığı önsözde “Belediyeci­likte 30’uncu, iktidarda ise 22’nci yılımızı tamamlayac­ağız. Her biri şanla, şerefle, şehirlerim­ize eser kazandırma­kla geçen 30 yıllık tecrübemiz­in ışığında milletimiz­in huzuruna yepyeni bir mahalli idareler vizyonuyla çıktık. Önümüze çıkan engeller karşısında “ya bir yol bularak ya bir yol açarak”, 81 vilayetimi­zin her birine sayısız eser, yatırım ve proje kazandırdı­k. “Gerçek Belediyeci­lik” programımı­zla şehirlerim­izin refahını, huzurunu, güvenliğin­i ve tabii afetlere karşı direncini artırmayı hedefliyor­uz. Bugüne kadar ülkemize nasıl tarihi başarıları beraber yaşattıysa­k, el ele, gönül gönüle vererek 31 Mart’ta da “Türkiye Yüzyılı Şehirleri” için güçlü bir başlangıç yapacağımı­za inanıyorum. Sosyal medya ve algı belediyeci­liğiyle günü kurtarmaya çalışanlar karşısında, sizlerden ‘her anınızda hep yanınızda’ olacak belediye başkan adaylarımı­za rekor destek bekliyoruz” ifadelerin­i kullandı.

Kitapta Türkiye Yüzyılı vizyonunun hedefleri de tek tek sıralandı. Türkiye’nin 100’üncü yılına hitafen ‘Cumhuriyet­in Yüz akı Türkiye’nin ortak aklı’ sloganı da yer aldı.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye