Sabah

UTANMA BİLMEYEN SURATLARA MİLLİ İRADE TOKADI VURACAK

BAŞKAN ERDOĞAN’DAN CHP’YE ‘KİRLİ PARA’ TEPKİSİ: BAŞKAN ERDOĞAN, VAN’DA 55 BİN, HAKKÂRİ’DE 30 BİN VATANDAŞA HİTAP ETTİ: CHP’de kurulan çapraşık düzenle milletin aklıyla adeta alay ettiler. İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlen

- HüsEyIn KAÇAR

DEM’İN TEK MİSYONU TÜRKİYE’NİN ALEYHİNE OLAN NE VARSA ONU DESTEKLEME­K

■ DE0 dediğiniz partide kimin iradesi kimin elinde belli değil. Bu yapının gerçek anlamda bir siyasi faaliyetin­i, ülkenin ve milletin hayatını değiştirec­ek bir programını, projesini, gayretini gördünüz mü? Göremezsin­iz. Çünkü bu yapının tek misyonu, Türkiye’nin aleyhine olan ne varsa ona destek vermek.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Van Beşyol Meydanı’nda 55 bin, Hakkâri İstiklal Caddesi’nde 30 bin vatandaşa seçim mitinginde hitap etti. Erdoğan’ın konuşmasın­a ucu parti kurultayın­a uzanan CHP’deki deste deste para sayma skandalıyl­a ilgili sözler damga vurdu:

Al poşu, ver kalpak pazarlığın­a girdiler. Şu ilçe senin, bu belediye meclis üyesi benim hesabı yaptılar. Kazanmak için değil kaybettirm­ek için çalış mantığını devreye soktular. Kurdukları bu çapraşık oyunla milletin aklıyla alay ettiler. İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi. Bağırarak çağırarak, yalan üstüne yalan söyleyerek, arsızca etrafa saldırarak, kibirle milleti aşağılayar­ak, kimse kendini bu kirden arındırama­z. Milletimiz bu sinsi ve kirli oyunların hesabını

TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞAN BİR TEK

CUMHUR İTTİFAKI

■ TÜRKİYE’DE ülkenin ve milletin güvenliği, huzuru, selameti, refahı için çalışan, çabalayan, ter döken, mücadele veren sadece biz varız. Cumhur İttifakı bunun için saldırılar­ın hedefinded­ir. Akıttığımı­z her damla ter, kadir kıymet bilene feda olsun, helal olsun. Sırf ülkenin ve şehirlerin kaynakları­na göz diktikleri için milli irade işportacıl­ığına soyunan istismarcı­lara da eyvallah etmeyiz.

31 Mart’ta sandıkta soracak. Utanma bilmeyen suratlara milli irade tokadını vuracaktır.

Artık maskelerin inme vakti gelmiştir. Karşımızda­ki muhalefeti­n hiçbiri kendisi değildir. ‘CHP’ dediğiniz CHP değildir, bu tabela altında toplananla­r, bilhassa da şu anda bir titan zincirinin halkaları, rantiye çarkının dişlileri haline gelmişlerd­ir. Herkes kendi ihtirasını­n peşindedir.

Mayıs seçimlerin­de karşımızda­ki CHP adayı etrafında birleştile­r. Ülkemizde tek parti faşizmi döneminin acılarını bilmeyen, yaşamayan, dinlemeyen yoktur. Yeniden bu zihniyeti diriltmek için var gücüyle çalışan CHP’yi ve adayını getirip sizlere dayattılar. Sizlerin, kapınızın önünden geçirmeyec­eğiniz isimleri iradenize ipotek koyarak Meclis’e taşıdılar. Hatta cumhurbaşk­anı yapmak istediler.

SABAH

‘Şehirler içinde divan kurulsa ehli irfan Van’ı birinci seçer’ derler. İşte bu Van’ı götürüp tek parti faşizminin temsilcisi CHP ve onun kifayetsiz yöneticile­rinin ihtiraslar­ına kurban ettiler. Bugün aynı oyunu yine sahnelemen­in peşindeler. Fiyakalı ifadelerle gizlemeye çalıştıkla­rı ittifaklar­la sizlerin iradesini bir kez daha satılığa çıkardılar. Vanlının iradesini sapkın ideolojile­re, zübük siyasetçil­ere peşkeş çekmeye çalışanlar­a ‘dur’ demeye var mısınız?

 ?? ??
 ?? SABAH ?? FAtmA GÖKSU
SABAH FAtmA GÖKSU
 ?? HAKKÂRİ ??
HAKKÂRİ
 ?? ?? VAN
VAN

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye