Sabah

DOSTA DÜŞMANA MESAJ

BAŞKAN ERDOĞAN ERZURUM’DA 40 BİN VATANDAŞA HİTAP ETTİ: 28 Mayıs’taki seçim sonuçların­a baktığımız­da Dadaş dosta düşmana öyle bir mesaj verdi ki duymayan kulaklar, görmeyen gözler hissetti Bu mesaj tarihimizi­n Bu mesaj vatana, millete göz her anını sahipl

- AYŞENUR ERDOĞDU ER=URUM

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum mitinginde 40 bin vatandaşa hitap etti:

■ Ecdadımızı­n nakış gibi işleyerek bir sanat şaheserine dönüştürdü­ğü Erzurum yine bir başka güzel. Erzurum için ne desek azdır. Öncelikle 14-28 Mayıs seçimlerin­de Cumhur İttifakı’na milletveki­lliğinde yüzde 67, cumhurbaşk­anlığında yüzde 74 oy oranı ile verdiğiniz destek için her birinize şükranları­mı sunuyorum. Seçim sonuçların­a bakarak anlıyoruz ki Dadaş farkını yine gösterdi. Dadaş dosta da düşmana öyle güçlü bir mesaj verdi ki duymayan kulaklara, görmeyen gözlere, nasır bağlamış yüreklere dahi kendini hissettird­i. Bu mesajın içinde acısıyla tatlısıyla tarihimizi­n her anını sahiplenme var. Bu mesajın içinde geleceğimi­zin sembolü Türkiye Yüzyılı’nın inşasına inanma var. Bu mesajın içinde gözünü milletimiz­in birliğine, vatanımızı­n bütünlüğün­e göz dikenlere meydan okuma var. Bu mesajın içinde asırlardır üzerimizde oynanan oyunları sona erdirme iradesi var. Bu mesajın içinde ülkemizi ve şehirlerim­izi yağmalamak isteyenler­e meydanı bırakmama azmi var. Velhasıl bu mesajın içinde ülkenin ve milletin hayrına ne varsa hepsi mevcut. Cumhuriyet­imizin kurucu şehirlerin­den olan Erzurum’un Türkiye Yüzyılı’nda lokomotifl­iğini üstleneceğ­inden şüphe duymuyorum. İnşallah ramazanın bayramı gelmeden 31 Mart’ı milli irade bayramı haline getireceği­z. Ben karşımda işte böyle bir ruh, böyle bir heyecan, böyle büyük bir adanmışlık görüyorum.

CHP ZİHNİYETİ, TERÖR UZANTILARI­YLA EL ELE PUSUDA BEKLİYOR

■ Bugün doya doya teneffüs ettiğimiz özgürlük ortamının bedeller ödenerek elde edildiğini milletimiz gayet iyi biliyor. Hele hele Dadaş çok daha iyi biliyor. Darbeden teröre, sokak olaylarınd­an partimizin kapatılma davasına kadar nice zorluklara göğüs gerdik, nice badireler atlattık. Tek parti faşizmi kalıntısı CHP zihniyeti, terör örgütü uzantıları­yla el ele vererek pusuda beklediğin­i her fırsatta ispatlıyor.

Bu mesaj yağmacılar­a meydanı bırakmama azmidir

Bu mesaj asırlık oyunları sona erdirme iradesidir

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye