Sabah

DOLMABAHÇE’DE İSYAN ÇIKTI!

Maçın başında protestoya başlayan tribünler önce, “Şanlı Beşiktaş hücum yapsana” diye bağırdı, ardından da ıslıkladık­ları futbolcula­ra, “Formayı çıkarın” şeklinde tezahürat yaptı

- OHào ŞAHİNOĞLU OGUN.SAIINOGLU!SABAI.DOM.TR

Şansızlık da VAR!

VAR’ın aylar sonra doğru kullanımın­ı ve Santos’un her geçen gün kan kaybeden oyununu başlıktan-manşetten vermeyi düşünürken unutulmaya­cak şansız bir penaltı olayını yaşadık. Rashica’nın penaltıda destek ayağı kayınca sağ ayakla vuruşunda top sol ayağa temas etti. Bilerek yapmak istesen vurduramaz­sın? Binde bir olacak olan bir hadise.

9$5 kez devreye girdi. hçü de doğruydu. İlki Beşiktaş’ın aleyhine penaltı kararıydı. Gedson formayı çekti. Rakip kendini attı ya da atmadı, o ayrı konu. Ancak Galatasara­y maçında Cenk’in formasında­n çekilmesin­de üç maymunu oynayan VAR ve başındaki Koray Gençerler’in kulağı çınlasın. Beşiktaş’ın 1.5 yıldır VAR’a isyan etmesi çok doğru. Gelelim oyuna... Gaziantep yenilgisi sonrası uyarılara rağmen Santos’un takımının beklentile­rin gerisinde kaldığını söyleyelim. İlk 45 dakika Semih’in içeri çıkarsa gol şansının daha yüksek olacağı pozisyonda kendi vurmayı denemesi ön plana çıktı. 2-0 Beşiktaş’ın orta sahada iyi organize olamamasın­ın faturası gibiydi.

İkinci yarı Beşiktaş daha hırslı ve istekliydi. Rakip üzerine daha fazla atak geliştirdi. 70-80 arası bir bölüm var ki Beşiktaş’ın oradan gol çıkarmamas­ı büyük beceriksiz­lik. Özellikle 77’de Muçi, Aboubakar ve Muleka’nın üst üste şutları kaleciyi geçemedi. Maçın iyilerinde­n biri olması ve Rashica’nın iptal edilen penaltı golü Leite’nin de şansı olabilir.

Beşiktaş yönetimi, Türkiye Kupası yolunda radikal kararlar alamaz. Ama arada sırada Santos’u VAR’a götürmeli.

#ILEREK ISUESEN YAPAMAZSıN, BINDE BIR OLACAK OLAN BIR

HADISE.

7arihinin en kötü günlerini geçiren Beşiktaş’ta taraftarın sabrı taştı. Siyahbeyaz­lılar evinde ağırladığı Antalyaspo­r’a karşı 5. dakikada Bünyamin’in attığı gol sonrası geri düşerken Tüpraş Stadı’nda tribünler karşılaşma­nın başında tepkiye başladı. Taraftarla­r Antalyaspo­r’un etkili başlangıcı­nın ardından haftalardı­r tartışma konusu olan oyuna dair, “Şanlı Beşiktaş hücum yapsana” şeklinde tezahüratl­arla tepki verdi. İlk yarının bitiş düdüğüyle tüm takımı uzun süre ıslıklayan siyah-beyazlılar, “Formayı çıkarın s…” şeklinde bağırdılar.

 ?? ??
 ?? ?? BU SE[ON 4àQER LIG’DE OYNADığı 30 MAçıN 12’SINI KAYBEDEN BEşIKTAş, şIMDIDEN LIG TARIIINDE EN GA[LA MAğLUBIYET ALDığı àç SE[ONDAN BIRINI YAşıYOR (2011/12 VE 1997/98 ILE EşIT).
BU SE[ON 4àQER LIG’DE OYNADığı 30 MAçıN 12’SINI KAYBEDEN BEşIKTAş, şIMDIDEN LIG TARIIINDE EN GA[LA MAğLUBIYET ALDığı àç SE[ONDAN BIRINI YAşıYOR (2011/12 VE 1997/98 ILE EşIT).
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye