Sabah

Vay Beşiktaş’ın başına gelenler!

-

Beşiktaş’ta bu sene çok teknik adam değişti. Bir teknik adam için hep şunu söylerim; 10 maç sonra yavaş yavaş takı ma kendisini hissettirm­esi lazım… Beşiktaş’taki bu teknik adam 10 maçı geçti ama değişiklik yok. Antalyaspo­r’da da hemen hemen aynı zamanlarda Nuri Şahin gitti, Sergen Yalçın geldi. Nuri Şahin daha bir defansı garantiye ala rak hücum yapan şekilde oynatıyord­u takımını. Sergen Yalçın biraz daha fazla hücuma çıkarak oynatan bir teknik adam tipi, daha cesaretli.

İlk yarı maç Beşiktaş’ın stadında olmasına rağmen oyuna hakim olan taraf Antalyaspo­r’du. İstedikler­ini yaptı lar. Beşiktaş hiçbir şey yapamadı. İkinci yarı Beşiktaş golle başlayınca maça asılmaya başladılar. Baskı kurdular, pozisyonla­ra da girdiler. Antalyaspo­r bir ara hiç oyuna çıkamadı. Beşiktaş’ın arka tarafına gitseler pozisyon bula

bilirlerdi ama onların da yavaş yavaş pili bitti.

Aslında Beşiktaş ikinci yarıda daha iyi oynamasına rağmen biraz daha kontrol lü olması gerekirdi. Acele ettiler, telaş ettiler. Çabuk oynamakla acele etmek farklı. Biraz daha sakin olabilse ler, daha fazla gol atabilirle­rdi. Gedson Fernandes’i anlamak mümkün değil. G.Saray maçından evvel yaptığı saçma sapan bir hareketle oyundan atıldı. Yine bu maçta gereği yokken rakibini çekti ve penaltı yaptırdı. İleri gideceğine geri geri gidiyor. Hem de teknik adam hemşehrisi, daha doğrusu ona ayıp ediyor.

90+’da net bir penaltı. Vuruş yapılı yor, top iki ayağına da vurunca iptal olu yor. Çok nadir görünen bir olay. Şöyle bitirmek lazım yazıyı, bu sene Beşiktaş’ın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmezmiş.

 ?? +aNan hd6ULAR Tasarım: Batuhan KİRACIOĞLU
3A=AR ?? EGLW|r:
0AR7
Beşiktaş, Süper Lig’de evinde 15. maçına çıkarken 5. mağlubiyet­ini aldı. 2 de beraberliğ­i olan siyahbeyaz­lı ekip, sahasında toplam 19 puan kaybı yaşadı. Kartal, diğer 8 karşılaşma­dan ise galibiyetl­e ayrıldı.
Bu sene Beşiktaş’ın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmezmiş.
+aNan hd6ULAR Tasarım: Batuhan KİRACIOĞLU 3A=AR EGLW|r: 0AR7 Beşiktaş, Süper Lig’de evinde 15. maçına çıkarken 5. mağlubiyet­ini aldı. 2 de beraberliğ­i olan siyahbeyaz­lı ekip, sahasında toplam 19 puan kaybı yaşadı. Kartal, diğer 8 karşılaşma­dan ise galibiyetl­e ayrıldı. Bu sene Beşiktaş’ın başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmezmiş.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye