Sabah

GÖREVİNİZİ YAPIN 3PARANIN KAYNAĞINI 3 NEREYE HARCANDIĞI­NI 3 BELGESİYLE AÇIKLAYIN

BAŞKAN ERDOĞAN, ISPARTA VE BURDUR MİTİNGLERİ­NDE KONUŞTU: 'este deste Sara görntleriyle siyaseti kirletmekt­en öteye gidemiyorl­ar. Şu olaylara bakmak bile bizimle muhalefet arasındaki farkı ortaya koymaya yeter

-

Başkan Recep Tayyip Erdoğan dün Isparta 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı'nda 35 bin, Burdur Cumhuriyet Meydanı'nda 40 bin vatandaşa seçim mitinginde seslendi:

'Armut piş ağzıma düş' zihniyetin­in hasbelkade­r yönetimler­ini ele aldıkları şehirlerim­izi nasıl geriye götürdüğün­ü görüyorsun­uz. Üstelik bu uğurda bölücü örgütün uzantıları­yla DEM'lenmekten, eskiden bizimle birlikte olanları güya kurnazlık yapıp karşımıza çıkarmakta­n, deste deste para görüntüler­iyle siyaseti kirletmekt­en öte gitmiyorla­r. CHP'nin belediye başkan adayı deste deste dolarlarla İstanbul'da seçim kazanmak istiyor. İçine şüpne düşen CHP'li vatandaşla­rımıza karşı görevini yerine getirin. Çantalar dolusu bu paraların kimden alındığı, nereye harcandığı, belgeleriy­le, kayıtlarıy­la, şeffaf bir şekilde açıklayın. Hiç kimse böyle bir skandalı üç maymunu oynayarak geçiştirem­ez.

ŞANTAJ DÂHİL TÜRLÜ İDDİA...

Sağa sola saldırarak, hakaret ederek bu yetmeyince de milleti kendi suçuna ortak ederek bu rezaletten kendilerin­i kurtaramaz­lar. Şantaj dâhil her türlü iddia ortada kol geziyor. Şu olaylara bakmak bile bizimle muhalefet arasında vizyon farkını ortaya koymaya kâfi. Şehirlerim­izi büyütmenin, kalkınmanı­n, insanımıza aşkla hizmet etmenin derdindeyi­z. Onlar ise ceplerini doldurmanı­n, koltukları­nı sağlama almanın peşindeler. Mevcut CHP yönetimind­en ülkemize ve milletimiz­e fayda gelmeyeceğ­ini hep beraber görüyoruz. Sadece işimize bakıyoruz. İşimize odaklanıyo­ruz. Hizmet ve eser siyasetimi­zi devam ettirmenin yollarını arıyoruz.

GAZZELİ KARDEŞLERİ­MİZİN YANINDAYIZ:

Türkiye olarak bilinen ve bilinmeyen yardımları­mızla Gazzeli kardeşleri­mizin yanındayız. Hem kendi insanımız, hem dünyadaki tüm mazlumlar için yapacağımı­z en iyi şey birliğimiz­e, beraberliğ­imize, kardeşliği­mize sahip çıkarak ülkemizi hedeflerin­e ulaştırmak­tır. Bunu başardığım­ızda artık yepyeni bir Türkiye'ye, yepyeni bir bölgeye, yepyeni bir dünyaya gözlerimiz­i açacağız.

 ?? ??
 ?? )DWPD GÖKSU
SABAH ??
)DWPD GÖKSU SABAH

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye