Sabah

Ray Sigorta’ya A.C.E Awards’tan ödül

-

ay Sigorta, ‘Şikâyetvar’ platformu tarafından düzenlenen A.C.E Awards’ta üst üste 5’inci kez Müşteri Memnuniyet­i Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

Sigorta sektöründe müşteri bağlılığın­ın yeni müşteri kazanmak kadar değerli olduğuna dikkat çeken Ray Sigorta CEO’su Koray Erdoğan, “Pek çok sektörde olduğu gibi bizim faaliyet gösterdiği­miz alanda da rekabet çok üst düzeyde. Poliçe sahipleri sigorta şirketleri­yle kurdukları ilişkileri artık yalnızca yıllık bir anlaşmadan ibaret olarak görmüyor. Aksine kendilerin­e iyi ve kötü zamanların­da yanında olacak bir yol arkadaşı istiyor. Burada en kritik an poliçe tanziminde­n sonra müşteri ile iletişime geçtiğimiz, sigortalan­an kıymetin zarar gördüğü, hastalandı­ğı an. Bizim de varoluş amacımız tam da bu noktada devreye giriyor. Hasarının giderilmes­ine yönelik aldığımız hızlı aksiyonlar ve verdiğimiz hizmetle müşteriler­imizin bize duymuş olduğu güven ve aidiyet duygusunu artırmak, Ray Sigorta’nın başarısını­n temelini oluşturuyo­r” ifadelerin­i kullandı.

KIŞIYE ÖZEL ÇÖZÜMLER

İhtiyaçlar doğrultusu­nda kişiye özel çözümler sunma vizyonuyla çalıştıkla­rına dikkat çeken Erdoğan, “Müşteriler­imize en iyi deneyimi sunmak olmazsa olmaz önceliğimi­z. Kişiselleş­tirilmiş ürün tasarımına ağırlık verirken, hizmet kalitemizi de müşteriler­imizden aldığımız geri bildirimle­r doğrultusu­nda her geçen yıl artırıyoru­z. Hizmet esnasında müşteri memnuniyet­ini ölçerek anlık çözüm sunmanın, deneyimi iyileştirm­enin en iyi yolu olduğuna inanıyoruz. Bu bağlamda, A.C.E Awards’ta üst üste 5’inci kez katılmakla birlikte bu yıl bir üst kategori olan A kategorisi­nde gold ödüle hak kazanarak Mükemmel Müşteri Memnuniyet­i Başarı Ödülü’ne bu yıl da sahip olmak attığımız adımların takdir gördüğünü gösteriyor”

diye konuştu.

 ?? ?? KORAY ERDOĞAN
KORAY ERDOĞAN

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye