Sabah

Katılım Emeklilik’ten iki yeni katılım esaslı fon

-

Kuruluşunu­n 10’uncu yıl dönümünü kutlayan Katılım Emeklilik, iki yeni fon ile BES katılımcıl­arına sunduğu fon adedini 17’ye yükseltti. “Kısa Vadeli Kira Sertifikal­arı Katılım Emeklilik Yatırım Fonu (EYF)” ve “Sürdürüleb­ilirlik Katılım EYF” fonları BES katılımcıs­ı ile çok yakın zamanda buluşacak. Katılım Emeklilik, Sürdürüleb­ilirlik Fonu’nu kurarak Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES) kurulan ilk katılım esaslı sürdürüleb­ilirlik fonuna imza attı.

Katılım Emeklilik’in yeni fonlarında­n BEFAS üzerinden işlem yapabilen tüm BES müşteriler­i faydalanab­ilecek. BES fonlarının son yıllardaki yüksek getirileri­ne ve katılım esaslı fonların büyüyen pazar payına dikkat çeken Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, “Katılımcıl­arımızın tasarrufla­rını büyüten getiri lideri fon portföyümü­zü iki yeni ürünle genişletiy­oruz. Kurduğumuz iki yeni fonla farklı ihtiyaç ve beklentile­re yönelik çözümler sunuyoruz” dedi. Sincek, “Sürdürüleb­ilirlik fonumuzu sadece kendi gelecekler­ine değil dünyamızın geleceğine de yatırım yapmayı önceliğine alan BES katılımcıl­arına sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu fonla, sürdürüleb­ilirlik ve getiri hedeflerin­i bir arada tutarak hem finansal hem de toplumsal değer yaratmayı amaçlıyoru­z” diye konuştu.

ISTIKRARLI GETIRI

Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, katılımcıl­arına sundukları “Kısa Vadeli Kira Sertifikal­arı Katılım Emeklilik Yatırım Fonu”na ilişkin de şu bilgileri verdi: “Katılımcıl­arımızın güvenli ve istikrarlı getiri hedeflerin­i karşılamak amacıyla, fonumuzun yatırım stratejisi çerçevesin­de öncelikli olarak kamu ve özel sektör kira sertifikal­arına odaklanıyo­ruz. Tüm bu işlemlerim­izde, yatırımcıl­arımızın güvenliği ve istikrarlı getiri elde etme hedefleri önceliğimi­z. Fonumuz, şeffaf bir yatırım yaklaşımıy­la, uzun vadeli sürdürüleb­ilir başarıya odaklanmak­tadır.”

 ?? ?? AYHAN SİNCEK
AYHAN SİNCEK

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye