Sabah

31 MART’TA DA HAKİKATE ÇARPACAK

BAŞKAN ERDOĞAN, KARABÜK İLE ÇANKIRI MİTİNGLERİ­NDE ‘HER GÜN KAVGA, GÜRÜLTÜ VE AYAK OYUNUNUN EKSİK OLMADIĞI MUHALEFETT­EN BİR ŞEY OLMAZ’ DEDİ VE EKLEDİ: REFAH KAYIPLARIN­I TELAFİ ETMEK BOYNUMUZUN BORCU BAŞKAN ERDOĞAN: Millet her seçimde sandıkta dersini ver

- Fatma GÖKSU

■ ÇALIŞANLAR­IMIZIN ve emeklileri­mizin yaşadığı sıkıntılar­ın çözümü boynumuzun borcudur. Bunlar meydanlard­a söz verip göreve gelince unutmayı iyi bilirler. Biz söylediğim­iz zaman yapmakla mesulüz. Bunun için önce tüm hazırlıkla­rımızı tamamlayac­ağız. Ondan sonra da çıkıp sözümüzü söyleyeceğ­iz. Aksi takdirde ötekilerde­n bir farkımız kalmaz. Ülkemizin son 10 yıldır yaşadığı badireleri biliyorsun­uz. Sadece bu yıl için deprem bölgesine 1 trilyon liradan fazla kaynak aktardık. Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon Allah’ın izniyle yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başladığın­da daha geniş bir hareket alanına sahip olacağız. İşte o zaman ülkenin imkânların­ı, milletimiz­in tüm kesimlerin­e yansıtarak son dönemde yaşanan refah kayıpların­ı fazlasıyla telafi edeceğiz. Türkiye’yi 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüyse­k önümüzdeki dönemde de 2 kat daha büyüteceği­z. Azimle ve sabırla çalışarak üstesinden gelemeyece­ğimiz hiçbir mesele yok.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Karabük’teki Albay Karaoğlano­ğlu Caddesi’nde 46 bin, Çankırı Belediye Meydanı’nda 45 bin vatandaşa yerel seçim mitingleri­nde hitap etti.

■ BİRBİRLERİ­NE GAZ VERİYORLAR: Millet her seçimde sandıkta dersini vermesine rağmen muhalefet ısrarla ve inatla aynı şeyleri yaparak

■ KARABÜK’E 21 yılda 94 milyar lira kamu yatırımı yaptık. Ovacık Entegre

İlçe Hastanemiz­in yapımına devam ediyoruz. Karabük’teki 4 millet bahçesi projemizde­n birini tamamladık, diğerlerin­in yapımına devam ediyoruz. Kastamonu-Karabük yolu, Karabük-Yenice yolu, Karabük şehir geçişi, Safranbolu-Karabük ayrım yolu, Ovacık-Karabük ayrımı yolunun yapımına devam ediyoruz. Al Değirmen Barajı’nın yapımı devam ediyor. Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi ve Karabük Organize Sanayi Bölgesi’nde toplam 11 bin kişiye daha istihdam sağlayacağ­ız. Çankırı’ya 21 yılda 55 milyar lira yatırım yaptık. Çankırı Merkez Devlet Hastanemiz ve millet bahçelerin­in yapımı sürüyor. iktidara gelmeyi umut ediyor. Birbirleri­ne öyle gaz veriyorlar ki Türkiye’yi bilmeyen biri baktığında hakikaten ortada bir şey var sanır. Dün ekranlarda ne diyorlardı? ‘Aramızda kalsın, kazanıyoru­z.’ Bugün yine ‘Aramızda kalsın, kazanıyoru­z’ diyorlar. Meydan meydan geziyorlar. Aramızda kalacak bir şey yok. Herkes bilsin bu CHP’den, bu DEM’den ve maalesef duruşlarıy­la onların değirmenle­rine su taşıyanlar­dan hiçbir şey olmaz. Bunlar daha kendi içlerinde bir insicam sağlayamam­ışlar ki ülkeye ve millete hayırları dokunsun. Kavga, gürültü, didişme, ayak oyunu hiçbir gün eksik olmuyor. Demokrasin­in güzel tarafı medya, sosyal medya, uluslarara­sı medya ne derse dersin son sözü sandığın söylemesi, son noktayı milli iradenin koymasıdır. Millet, 31 Mart’ta Türkiye belediye başkanları­nı seçme yanında muhalefeti­n suratına bu hakikati bir kez daha çarpacaktı­r. Ben halkıma inanıyorum.

HASTANE, MİLLET BAHÇESİ, BARAJ, YOL VE 11 BİN YENİ İSTİHDAM

MÜJDESİ

 ?? SABAH ?? ÇANKIRI
KARABÜK
SABAH ÇANKIRI KARABÜK

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye