Sabah

TÜRK SİYASETİ BÖYLE PİŞKİNLİK GÖRMEDİ

BAŞKAN ERDOĞAN, ANKARA MİTİNGİ’NDE 200 BİN VATANDAŞA HİTAP ETTİ: 2rtaya deste deste, baYul baYul gelip giden para görüntüler­i saçıldı. CHP’den hiçbir Allah’ın kulu çıkıp da para kulelerini­n doğru dürüst izahını yapamadı. Türk siyaseti çok yüzsüzlük, çok u

- )AtPA GÖKSU

Başkan Recep Tayyip Erdoğan 200 bin vatandaşın katıldığı Büyük Ankara Mitingi’nde muhalefte yüklendi. İşte konuşmasın­ın satırbaşla­rı:

Ortaya deste deste, bavul bavul gelip giden para görüntüler­i saçıldı. CHP’den hiçbir Allah’ın kulu çıkıp da para kulelerini­n doğru dürüst izahını yapamadı. Banka uygulaması­yla 30 saniyede yapabilece­kleri basit işlem için neden kendilerin­e bu kadar eziyet ettiklerin­in cevabını veremedile­r. Birine para gönderecek­seniz, internet bankacılığ­ı duruyorken; valize, çantaya ve bunları taşımak için 6-7 kişiye ne gerek var? Son derece makul bu soruları cevaplamak yerine suçu AK Parti’ye yüklemeye kalktılar. Parayı getiren CHP belediyesi­nin bürokratı. Parayı toplayan CHP belediye başkanının müdürü. Parayı aldığı söylenen kişinin beyan ettiği rakamlar ile ortadaki meblağın ilgisi yok. Ama suçlu AK Parti. Türk siyaseti çok yüzsüzlük, çok utanmazlık, çok pişkinlik gördü fakat böylesiyle ilk defa karşılaşıy­oruz.

MILLET CEVABI SANDIKTA VERECEK

Genel başkanları darbe çığırtkanl­ığı yapar. Adaylarını­n biri kirli ilişkileri, kibri ve yalanlarıy­la ortada gezer. Bir diğeri terör örgütünü över. Bir başkası millete hakaret eder. Ötekisi tembelliği­ne methiye düzer. Böyle ana muhalefet partisi mi olur? Bu partiye umut bağlayanla­ra yazık değil mi? Geçmişleri ne olursa olsun CHP amblemi altında seçime girenler, kendilerin­i tüm bunların vebalinden kurtarabil­ir mi? Milletimiz 31 Mart’ta, CHP’ye de, DEM’lendiği ortakların­a da, kazanmak değil sadece AK Parti’ye ve Cumhur İttifakı’na kaybettirm­ek için ortada dolananlar­a da hak ettikleri cevabı sandıkta verecek. Milletimiz­e güvendiğim­iz, inandığımı­z, sırtımızı daima milletimiz­e yasladığım­ız hiçbir konuda hayal kırıklığın­a uğramadık, kaybetmedi­k. Bu sefer de milletimiz tercihini eser ve hizmet siyasetind­en yana kullanacak.

 ?? SABAH ??
SABAH

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye