Sabah

İSTANBUL’U CHP ZULMÜNDEN KURTARACAĞ­IZ

BAŞKAN ERDOĞAN, ‘YENİDEN BÜYÜK İSTANBUL MİTİNGİ’NDE KONUŞTU: Emekleri olmayan işi sahiplenme cinlikleri­nin dışında, İstanbul’da geriye koca kayıp bir 5 yıl bıraktılar. Zamanının yarısını tatilde yarısını genel başkanını devirmekle geçirenin İstanbul’a vak

-

Başkan Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nda 650 bin vatandaşın katıldığı ‘Yeniden Büyük İstanbul’ mitinginde konuştu:

Maşallah, meydan gümbür gümbür 31 Mart’a yürüyor. Bu şehri bu CHP zulmünden kurtarmamı­z gerekiyor. İstanbul’u bunların eline bırakmamak bu şehirde yaşayanlar­a vicdan borcumuzdu­r. Gece gündüz demeden çok çalışacağı­z. Murat Kurum’la İstanbul’da yeni bir dönemi başlatacağ­ız. Ramazan bayramı gelmeden 31 Mart’ı milli irade bayramı haline getireceği­z. İstanbul’un belediyeci­lik hizmetleri­nde yeni dönemin kapılarını beraber açacağız. 5 yıllık fetret devrine son vererek eser ve hizmet siyasetini başlatacağ­ız. Bu kardeşiniz­i İstanbul’a başkan yaptığınız­da kentin hali çöp, çamur

çukurdu.

CHP işte bu. Ekrem denen arkadaş göreve başladıkta­n sonra yine çöp, çukur, çamur. İsraftan bahsediyor, israf sende. Akıllı belediyeci­lik diyor, nerede akıllı belediyeci­lik. Akılsız belediyeci­lik bu. Utanmadan ‘Metro yaptım’ diyor. İstanbul’daki mevcut metroların tamamı bize ait. Bizden sonra gelen arkadaşlar­ımız da eser ve hizmet siyasetini sürdürdü.

İstanbul 94 öncesi dönemine dönme emareleri gösteriyor. Emekleri olmayan işleri sahiplenme cinlikleri dışında geriye koca kayıp bir 5 yıl kalıyor. İstanbul’a bir şey yapmak için önce hem kafanızın hem kalbinizin hem mesainizin tamamını bu şehre vermeniz gerekiyor. Zamanının yarısını tatilde, yarısı genel başkanını devirmek için geçirirsen İstanbul’a zamanın kalmaz. Kabahatler­ini örtmek için engelleniy­oruz yalanına sarılıyor. Tüm belediyele­r ne alıyorsa İstanbul da almıştır.Bu şehir 30 yıl geriye gitti.

 ?? ?? YRP’DEN KATILIM YEnIDEn REFAH
PArtIsI’nDEn kuruluş InAnç vE IlkElErInD­En
uzAklAştığ­ı
GErEkçEsIy­lE IstIA
EDEn SuAt PAmukçu
AK PArtI’yE kAtılDı,
PAmukçu’yA pArtI rozEtInI
ErDoğAn tAktı.
YRP’DEN KATILIM YEnIDEn REFAH PArtIsI’nDEn kuruluş InAnç vE IlkElErInD­En uzAklAştığ­ı GErEkçEsIy­lE IstIA EDEn SuAt PAmukçu AK PArtI’yE kAtılDı, PAmukçu’yA pArtI rozEtInI ErDoğAn tAktı.
 ?? ?? KorAy TAŞDEMİR
SABAH
KorAy TAŞDEMİR SABAH

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye