Sabah

Erdoğan’ın rakibi Erdoğan

- HİLÂL

%IZ BU MEYDANDA ,5 MILYON INSANA ALışTıK, BUGüN ISE 650 BIN KIşININ KATıLDığı...”

Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ramazan ayında saat 14:00’te başlayan Büyük İstanbul Mitingi’nde söyledikle­ri neden katıldı ğı tüm seçimleri kazandığın­ı gösteriyor du. Geçmiş başarılara takılı kalmayan, seçmeniyle sürekli temas kurmaya özen gösteren bir siyasi lider Erdoğan. 25 ilde miting yapan Erdoğan’ın bu öze nine halkımız da her zaman karşılığı nı verdi.

CHP’nin kendi içindeki kavgalar dan ötürü miting yapmaktan vazgeçtiği İstanbul’da sabahın erken saatlerind­en itibaren insanlar Atatürk Havalimanı alanına doğru hareket etti.

“EMEKLILER ERDOğAN’A HAYATıNıN DERSINI VERE CEK”

diyen çok bilmişlere inat ellerine aldıkları AK Parti ve Türkiye Bayrakları ile miting alanına giden büyüklerim­iz den, aileleriyl­e birlikte Erdoğan dede lerini görmeye gelen çocuklara kadar geniş bir katılım vardı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Miting ala nında yaptığı konuşmada deprem ile mücadeleni­n önemini “ÖYLE İSTANBUL HAYAL EDIYORUZ KI DEPREM ENDIşE SI KALMAYACAK” sözleriyle hatırlattı. Bakanlığı döneminde afet bölgelerin de aylarca kalan bir isim olarak dep rem ile mücadeleyi öncelemesi olduk ça normaldi. Cumhurbaşk­anı Erdoğan da Murat Kurum’u İstanbul’a ema net ederken

“SAğLAM ADAM, SAğLAM ADAY, MURAT KURUM”

diyerek dep rem ile mücadeleni­n öncelenece­ğini tekrarladı.

Murat Kurum vaatlerini sıralarken, Erdoğan İstanbul’a yaptıkları hizmet lerin kısa bir özetini dakikalarc­a anlat tı. İşte bu Erdoğan’ın Türk siyasetine kazandırdı­ğı bir haslet. Hizmet etmek ten sıkılmayan, yaptığı hizmeti de abartmayan bir çalışkanlı­k. Erdoğan’ın miting alanında saydığı hizmetleri­n sadece bir tanesini CHP gerçekleşt­irmiş olsaydı 2 sene üzerinde konuşurlar­dı.

Bu durum halkımız tarafından tak dir edilen bir haslet. O nedenle miting alanında kendisine uzatılan mikro fona Kurum ile İmamoğlu arasında ki farkı anlatması istenen bir vatanda şımız,

“MURAT KURUM TüRKIYE’NIN HER YERINDE HIZMET ETTI. EKREM İMAMOğLU NE YAPTı KI?” cevabını

verdi.

Konu vatandaşa hizmet etmek oldu ğunda da AK Parti’nin en büyük rakibi AK Parti. İstanbul’daki ilçe belediyele­re baktığımız­da Büyükşehir Belediyesi’nin devasa bütçesine rağmen yapmadık larını hiç gocunmadan yaptığını göre biliyoruz. Bu nedenle ilçelerind­e genel seçimin bile üstüne çıkan oy oranlarına sahip belediye başkanları var. Çünkü kendilerin­e oy vermeyi düşünmeyen leri pişman edecek kadar hizmet edi yorlar.

AK Parti’ye oy vermemekle övünen ilçelerdek­i CHP’liler de bu durumun farkında.. Siz bakmayın kamera kar şısında “YüZüME BAK, BIZ MODERN INSANLARıZ” şeklinde konuşarak ken dilerini geri çekmelerin­e... Bir kere oy verdikleri­nde ilçelerind­e yaşana cak büyük değişim sonrası oy vermeye devam edecekleri­ni biliyorlar.

·\H J|QGHU

0H

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye