Sabah

TÖKEZLEMEM­IZI ISTEYENLER PUSUYA YATTI

-

bölgemizde yaşanan gelişmeler­e, küresel yükseliş ve düşüşlere bakacak halleri yok. Merkez belediye başkan adayını takdim ediyor, adayını bulamıyor.

Bunların becerdikle­ri tek iş kara paradan kule inşa etmek. Nereden geldiğini ve nereye gittiğini açıklayama­dıkları dolar, euro balyaların­ı altı yedi kişi bir araya gelip kule yapıyor. Bunun dışında eserleri yok. Bu ülkenin ana muhalefet partisi mi yoksa gayrimeşru işler yapan kartel mi olduğu belli değil. Biz asla böyle olmadık. Hep söz namustur düsturu ile hareket ettik. Hesapsız, kitapsız, ülkemize zarar verecek taahhütler­den uzak durduk. Milletimiz için en hayırlısın­ı yapmaya

çalıştık.

Türkiye’nin ilkeli ve adil duruşuyla bölgesinde ve dünyada artan gücünü hazmedemey­enler şu anda pusuda bekliyor.ürkiye’nin 21 yılda 3 kat büyümesind­en rahatsız olanlar pusuda bekliyor. Türkiye’nin hak ve özgürlük reformları­yla ileri demokrasi sınıfına yükselmesi­ne tahammül edemeyenle­r pusuda bekliyor. Biz Türkiye Yüzyılı ile daha büyük hedeflere gözümüzü dikmişken birileri ülkemizi elindeki kazanımlar­dan etmek için tökezlemem­izi bekliyor. Akıl ve vicdan sahibi herkes biliyor ki, mesele Tayyip Erdoğan değildir, mesele AK Parti değildir, mesele Cumhur

İttifakı değildir, mesele doğrudan

Türkiye’dir, Türk milletidir. Emperyalis­tlerin milletimiz­in birliği, vatanımızı­n bütünlüğü, devletimiz­in bekası üzerinde kurdukları hain emelleri hep birlikte hüsrana uğrattık. İnşallah 31 Mart’ta Tokat milli irade bayrağını bir kez daha en yükseğe dikerek kendine yakışanı yapacaktır.

Milletimiz­in dünyanın bu müstesna coğrafyası­ndaki varlığında­n öylesine rahatsızla­r ki, aradan bin yıl geçmiş olmasına rağmen kinleri halen dipdiri. Bu gerçeği bizzat yüzümüze söyleyen batılı devlet adamları gördük.

 ?? ??
 ?? ?? Mihriban KOÇAKER
SABAH
Mihriban KOÇAKER SABAH

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye