Sabah

Dönerler Başkan Aktaş’tan, ayranlar Varank’tan

-

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş sosyal medyadan duyurduğu gece döneri sahur programınd­a gençlerle buluştu. Davetine gelen gençlere seslenen Aktaş gösterilen yoğun ilgi karşısında, ‘’Ben bu akşam anladım ki bundan sonra

Ramazan’ı beklemek yok, her ay bir defa gece döneri yapıyoruz’’ dedi.

BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın sosyal medyadan duyurduğu Nilüfer Çekici Otoparkı’nda düzenlenen gece döneri sahur programına gençler yoğun ilgi gösterdi. Programda dönerleri Başkan Aktaş ısmarlarke­n, ayranlar da Bursa Milletveki­li Mustafa Varank’tan geldi. Başkan Aktaş, gençlerle döner ayran eşliğinde hem sahur yaptı hem de bol bol sohbet edip hatıra fotoğraf çektirdi.

’HER AY BİR DEFA GECE DÖNERİ YA3IY2RUZ’’

Sahur programınd­a alanı hınca hınç dolduran gençlere seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş gösterilen yoğun ilgi karşısında, ‘’Ben bu akşam anladım ki bundan sonra ramazanı beklemek yok, her ay bir defa gece döneri yapıyoruz.’’ dedi. Büyükşehir Belediye başkanlığı görevine geldiği günden beri gençler için her zaman yenilikler ve ayrıcalıkl­ar ortaya koymaya çalıştığın­ı ifade eden Başkan Aktaş, ‘’Tam 16 tane gençlik merkezimiz var. Yeni dönemde 50’ye çıkaracağı­z. Biz 10 bin çocuğa burs veriyoruz bunu 2024 yılı Eylül ayında 16 bine çıkaracağı­z. Her şeyden önemli olan burada birlik ve beraberlik içerisinde olmamız. Şu kutlu şehirde yaşıyor olmak, Bursa’nın bir parçası olmak bizim için bir onurdur, şereftir. Bursa’yı daha iyi yarınlara taşımak için yeni döneme dair heyecanımı­z var, projelerim­iz var.

Gençlerin yurt dışında yaşama hayali kurmadığı, ‘bu şehirde okuyayım, bu şehirde iş sahibi olayım, bu şehirde hayatımı devam ettireyim diye hayal kurduğu bir Bursa olsun’ arzu ediyorum. Hepinize ayrı ayrı katılımını­z için çok teşekkür ediyorum, ayağınıza yüreğinize sağlık’’ şeklinde konuştu.

“ALİNUR AKTAŞ’IN ARKASINDA BURSA 9ARµ

Bursa Milletveki­li Mustafa Varank, bir çağrıyla alanı dolduran ve Başkan Alinur Aktaş’ın sahur davetine katılıp bu heyecanı paylaşan gençlere teşekkür etti. Bursa’nın bütün değerleriy­le kadim bir şehir olduğunu belirten Varank, kültürü, sanatı, tarımı, turizmi, ekonomisi, sanayisi, sporu, müteşebbis­leriyle Türkiye’nin örnek şehirlerin­den birisi olduğunu ifade etti. Bu şehre hizmet edebilmeni­n şereflerin en büyüğü olduğunu anlatan Varank, “Bu gece Nilüfer’de farklı bir tarihi yaşıyoruz, Bursa sel olmuş buraya akmış, hoşgeldini­z sefalar getirdiniz. Bu manzaradan anlıyorum ki; Alinur Aktaş’n arkasında Bursa var. Bizler siyaseti sizlere hizmetkar olmak için yapıyoruz, sizlerin hoşnut olacağı her işin arkasından gidiyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde de biz aynı anlayışla yolumuza devam etmek istiyoruz. Sizleri hizmetlerl­e ve yatırımlar­la buluşturma­k, sizlere layık olan projeleri önünüze getirmek için uğraşıyoru­z’’ dedi.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye