Sabah

HEP MAĞDURLAR! EN ÖNEMLİ ŞEY EDEP

-

gnceki gün sosyal medyadan yayılan G.Saray-Antalya maçının MHK değerlendi­rme toplantısı­nda incelenen görüntüler­in ardından dün G.Saray Başkan Vekili Erden Timur, Antalya kampında basının karşısına çıktı. Yaşanan süreci

olarak yorumlayan Timur, şunları söyledi: “İçeriden sürekli bir şeylerin sızdırıldı­ğını söyledim. Kendi sistemleri ispat edilmiş oldu. Ali Bey değil sadece, yorumcular da söyledi.

Her açıklamala­rında mağdurlar. En önemli şey edep! Kirli eller bilgiyi sızdırıyor, oradan Amerika’ya gidiyor. Amerika’da kirli bir organizasy­on buraya getiriyor. Önceden kurgulanmı­ş bir şey TFF’den sızdırılıy­or. Kırpılıyor. Görüntü yayınlanma­dan önce birkaç planlı açıklama yapılıyor.”

F.BAHÇE Başkanı Ali Koç, Kupa Voley’i kazanan kadın voleybol takımı ile buluştu. Başkan Ali Koç, kaptan Eda Erdem’e “Senin heykelini erken diktik, nazar değdi, CEV’den sonra dikecektik” diyerek efsane kaptanla sohbet etti. Takımdan lig şampiyonlu­ğu beklediğin­i de sözlerine ekleyen Ali Koç, gelecek sezon görevde olmayacağı­nı açıkladı. Başkan Koç, “Camiayı çok doğru bir zamanda mutlu ettiniz ama bu daha başlangıç. Önümüzdeki sene biz yokuz ama bu takım var” diyerek de başkanlıkt­an ayrılacağı­nın vurgusunu yaptı.

K8LhPLER Birliği Vakfı, başkanlık görevini yürüten Ali Koç’un istifasını­n ardından cuma günü toplantı kararı alındı. Bazı kulüp başkanları­nın Ali Koç’a destek olduğu ve göreve devam etmesini istediği öğrenilirk­en, yapılacak toplantıda Ali Koç, başkanlığa devam etme kararı almazsa yeni başkanın seçimi de gündeme gelecek.

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye