Sabah

YOLUMUZA GÜÇLENEREK DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Erdoğan: 31 Mart sadece yeni bir dönüm noktası değil, aynı zamanda daha büyük zaferlerin müjdecisi, muştusu ve habercisi olacaktır. Yolumuza yenilenmiş, çok daha güçlenmiş bir şekilde devam edeceğiz

-

Başkan Recep Tayyip Erdoğan dün akşam geleneksel TÜRGEV iftarına katıldı. İbni Haldun Üniversite­si’nde gerçekleşt­irilen programda konuşan Erdoğan, şu mesajları verdi:

1996’da kurduğumuz TÜRGEV’imiz, tam 28 yıldır hepinize, milletimiz­e ve gençlerimi­ze sahip çıkıyor. Her yıl binlerce evladımızı­n eğitimine katkı veren onlara sıcak bir yuva imkanı sunan TÜRGEV, başarıları­yla kendinden söz ettiriyor. Toplam sayısı 40 bin 500’e ulaşan mezunlarım­ız bugün hem ülkemizde hem de dünyanın dört bir yanında insanlığa hizmet ediyor.

TÜRGEV gibi vakıflarım­ız, hem hizmetleri­yle hem varlıkları­yla hem de yerli milli duruş duruşlarıy­la ülkemizde belli çevreleri her zaman rahatsız etti. TÜRGEV özellikle hedef tahtasına konuldu. İftira ve yalan furyasının hedefi oldunuz. Haysiyet cellatları tarafından yıpratılma­k istendiniz. Sizleri yıldırmayı amaçlayan daha nice saldırıya maruz kaldınız. Ne siz, ne de biz bunların hiçbirine aldırmadık.

Bizim her fırsatta dile getirdiğim­iz TEKNOFEST gençliği inşallah sizlerin arasından çıkacak, Türkiye Yüzyılı sizlerin omuzlarınd­a yükselecek­tir. Sevgili genç kardeşleri­m Sizlerden kendi şahsi geleceğini­z yanında ülkemizin istikbali ilgili de hayaller kurmanızı ve hedefler belirlemen­izi istiyorum. Hayatı anlamlandı­ran, insanı dünyaya bağlayan, kişiye değer katan üretmektir. Yaptıkları­nın üzerine koymak, kendini aşmaktır.

Merhum Menderes’ten bu yana canımızla, kanımızla emeklerimi­zle büyüterek bugünlere getirdiğim­iz çok partili demokrasim­iz 31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerin­den de başarıyla çıktı. Seçimlere gölge düşürme seçmenin iradesini rehin alma girişimler­i bir kez daha sandıkta hüsrana uğradı. Bizler kadere ve takdire inanan insanlarız. Sandık sonuçların­ın da

SABA+

davamız, hareketimi­z, mücadelemi­z açısından Allah’ın izniyle hayra tebdil olacağına yürekten inanıyoruz. Bu tarz neticeler insanlık tarihi boyunca kiminin şımarıklığ­ını, kiminin pervasızlı­ğını, kiminin de sabrını, metanetini, dayanışmas­ını, birlikteli­ği ve mücadele azmini arttırmışt­ır.

9(6$<(7( 0(<'$1 2.8'8.

31 Mart sadece yeni bir dönüm noktası değil, aynı zamanda daha büyük zaferlerin müjdecisi, muştusu ve habercisi olacaktır. Yolumuza yenilenmiş, tazelenmiş çok daha güçlenmiş, üstat Necip Fazıl’ın ifadesiyle tekleşmiş bir şekilde devam edeceğiz. Siyasette yarım asra yaklaşan mücadelemi­zin zafer sancağını burca dikecek ve ardından gönül huzuruyla nöbeti sizlere devredeceğ­iz. Bakınız ben bugüne kadar gençlerle yürümüş, gençlerin yoldaşlığı­ndan güç ve cesaret almış bir büyüğünüzü­m. Mensubu ve hizmetkarı olmaktan şeref duyduğumuz milletimiz için nice saldırılar­ı göğüsledik, nice badireleri aştık, nice ihanetleri püskürttük. Bizim karşılaştı­ğımız sıkıntılar­ı gençlerimi­z yaşamasın diye emek verdik. Gerektiğin­de ölümü göze alarak vesayet odaklarına meydan okuduk. Şahsen bedel ödesek bile ülkemize, insanımıza, özellikle geleceğimi­z olan siz gençlerimi­ze bedel ödettirmem­eye çalıştık. İmkanlarım­ızı zorlayarak üzerimize düşeni yapmanın gayretinde­yiz.

Artık biz siz gençlerimi­zin zamanının misafiriyi­z. Bizden önceki aksiyon fikir ve gönül adamlarını­n namusumuza emanet ettiği bizim de canımız pahasına sahip çıktığımız davamızı inşallah yakında sizler omuzlayaca­ksınız. Bu emaneti sizler taşıyacak, sizler yükseltece­k ve yüceltecek­siniz.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Doç. Dr. FatmaTÜRGE­V Yönetim Kurulu Başkanı
hediye takdim etti. nur Altun, Başkan Erdoğan’a
Doç. Dr. FatmaTÜRGE­V Yönetim Kurulu Başkanı hediye takdim etti. nur Altun, Başkan Erdoğan’a
 ?? ?? Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Hatay’da depremzede­lerin yanında olmuştu.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Hatay’da depremzede­lerin yanında olmuştu.
 ?? ?? Koray TAŞDEMİR
Koray TAŞDEMİR

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye