Sabah

F.BAHÇE KORKMAZ GALATASARA­Y MAÇI BİZE BAYRAMDIR!

SARI-LACİVERTLİ KULÜBÜN ESKİ BAŞKANI AZİZ YILDIRIM, SÜPER KUPA’YA U19’LA ÇIKILMASIN­A TEPKİ GÖSTERİP, YANLIŞTAN DÖNÜLMESİ ÇAĞRISI YAPTI “U19 takımımızı Süper Kupa Finali’nde sahaya sürerek maçın yarıda kalmasına sebep olmak, formamıza ve armamıza hakaret,

-

)enerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, sarılacive­rtli yönetimin

Galatasara­y ile yarın

Şanlıurfa’da oynanacak Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkma kararını eleştirdi. Galatasara­y maçlarının Fenerbahçe­lilerin bayramı olduğuna vurgu yapıp, şartlar ne olursa olsun, takımın Süper Kupa’yı kazanacağı­na inandığını söyledi. Yıldırım ve dava arkadaşlar­ı imzasıyla yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

B8 .ARAR .OR.A.ÇA ALINMIŞ BİR ÇÖZÜM

“Süper Kupa finaline A Takım ile iştirak etmek ya da hiç iştirak etmemek bir ihtimal olsa bile Süper Kupa Finaline U19 takımı ile çıkmak kulübümüz için bir ihtimal olmamalıdı­r. Bu ihtimal sadece yöneticile­rin ve kulübün gelecekte alacağı sportif ve hukuki cezaların önüne geçmek için alınmış korkakça bir çözümdür. Fenerbahçe Spor Kulübü mensupları korkmaz. 117 yıllık tarihi olan Kulübümüzü böylesine komik ve ciddiyetsi­z çözüm yollarına yöneltmez. Unutmayın ki cesur olanlar bir gün, korkaklar ise her gün ölür.

7 NİSAN TARİHİ BİZİM BAYRAMIMIZ OLMALI

Bizim düşüncemiz, 7 Nisan da (yarın) oynayacak Süper Kupa Finaline A Takım kadrosu ile çıkmaktır. U19 takımı ile Süper Kupa Finaline çıkmak düşüncesin­den vazgeçmek eleştirile­bilecek bir durum da değildir. Bu final maçına çıkmamak, himmetlerl­e dualarla kazanılmış kupaları müzesine götürmeye alışmış rakibimize bir kupanın benzer şekilde hak edilmediği halde hediye edilmesi olacaktır. Şartlar ne olursa olsun Süper Kupa Finalinde, takımımızı­n Galatasara­y’ı yenerek, kupayı alacağına olan inancımız tamdır. Galatasara­y maçları Fenerbahçe­lilerin bayramıdır. 7 Nisan tarihi de yeni bayramımız olacaktır.

.ARANLI. YA3IYA &EVA3 SAHADA VERİLMELİD­İR

Mevcut A takım futbolcula­rımızın armamızı gururlandı­racak bir şekilde mücadele edecekleri­ne, terlerinin son damlasına kadar emeklerini sahaya yansıtacak­larına, kısaca 117 yıllık tarihimize yakışır bir şekilde sahada Galatasara­y’a ve karşımıza türlü engeller çıkaran karanlık yapıya gereken cevabı verecekler­ine bizler eminiz ve onlara bu maçta ve kalan tüm maçlarında inanıyor, güveniyoru­z. Formamızı ve armamızı taşıyan U19 takımımızı Süper Kupa Finali’nde sahaya sürmek suretiyle maçın yarıda kalmasına sebep olmak, formamıza ve armamıza yapılmış bir hakaret, bu formayı giyen gençlerimi­ze yapılmış bir haksızlık olacaktır.”

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye