Sabah

Muslera farkı!

-

+ata\VSRr Teknik Direktörü Volkan Demirel, Muslera’ya övgüler yağdırır ken, “Ligde haksız rekabet yara tıyor. Şampiyonlu­klarda büyük etkisi var¨ demişti. Muslera ayrıca lığını ve farklılığı­nı Adana’da bir kez daha gördük. 16 Haziran’da 38 yaşına basacak olan Muslera, Galatasara­y’ın en iyisiydi. Maç sonu *alatasaray taraftarı karşılaşma­da kimin ne kadar oynadığını öylesine güzel tespit etmiş ki kaptan Muslera’yı tribüne çağırıp üçlü çektirdi.

Adana deplasma nı sıcağıyla, nemiy le ve stat ambiyan sıyla Galatasara­y için adeta Sırat Köprüsü’ydü. İlk yarı Galatasara­y’ı izleyen taraftar lar herhalde tansiyon ilaçlarını erken almış ya da sakinleşti­rici hap içmişler dir. Galatasara­y, ilk 45’te korku tüne linden geçti ve kalesinde ciddi pozis yonlar verdi ama Muslera devleşti.

Kadife ayak Ziyech, mükemmel bir gol atarak takım üzerindeki bas kıyı aldığı gibi taraftarla­rı da rahat lattı. Ardından Kerem Demirbay’ın akıl ve kalite kokan golünü sahalarda çok az görebiliri­z. Demirbay’ın rakipten sıyrılı şı, sakin kalışı ve uzak köşeye attığı şut, jenerik olacak güzellikte­ydi. Yaşı olma yan adam Mertens, o sıcak havada müt hiş koştu, savunma yaptı, top çaldı, iki gole de asist yaptı. Mertens bir yıl daha Galatasara­y’da olmalı. Barış Alper, bazen mükemmel işlere imza atıyor, elekle su taşır gibi davranıyor. Barış yine çok koştu, iyi mücadele etti ama aklı hep şut atmaktaydı. Pas vermeyi düşünmedi. Rakibine çalım atma inadına girence ina nılmaz top kayıpları yaşadı. Galatasara­y, Adana’da galip gelerek hem kazanama ma şansızlığı­nı kırdı hem de şampiyonlu ğun boyunu kısalttı.

Muslera ayrıcalığı­nı ve farklılığı­nı Adana’da bir kez

daha gördük.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye