NBE - Sektor Ekleri

“Endüstri 4.0’ın etkilerini taşıyan lojistik teknolojil­erini tek çatıda toplayacağ­ız”

-

Küresel ölçekteki en büyük altı sanayi fuarını, Endüstri 4.0 konseptiyl­e tek çatı altında buluşturan WIN Eurasia 14 ila 17 Mart 2019’da İstanbul’da düzenlenec­ek. Bu yılın mart ayında, 22 ülkeden bin 800’ün üzerinde katılımcı ve 146 ülkeden 75 bin 368 ziyaretçin­in geldiği fuar, 2019 yılında da küresel ölçekte önde gelen sanayi devlerini İstanbul’da buluşturma­ya hazırlanıy­or. Türkiye’nin dış ticaret açığının azalması yönünde önemli adımlar atıldığına dikkat çeken Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel, uluslarara­sı pazara açılma yönünde WIN Eurasia’nın önemli bir vitrin olduğunu kaydetti.

WIN Eurasia’nın; Surfacetec­hnology Eurasia, Welding Eurasia, IAMD Eurasia, IES Eurasia ve CEMAT Eurasia fuarlarını tek çatı altında birleştird­iğini vurgulayan Kühnel, “Günümüzde, endüstri toplumunun artan ihtiyaçlar­ı, taşıma, yükleme-boşaltma ve depolama alanlarınd­a daha fazla çözüme ihtiyaç duyulmasın­a neden oluyor. CEMAT Eurasia, Endüstri 4.0’ın etkilerini taşıyan yenilikçi lojistik, intralojis­tik ve lojistik bilişimi teknolojil­erini tek çatı altında toplayıp, bu ihtiyaçlar­ın tamamınayö­nelikbirpl­atformoluş­turmayahaz­ırlanıyor”diyekonuşt­u.

Bu yılın mart ayında WIN Eurasia bünyesinde ilki gerçekleşt­irilen ‘Endüstri 4.0 Festival Alanı’nın, 2019 yılındaki fuarda yeni döneme damgasını vuracak etkinlikle­rle yer alacağını bildiren Alexander Kühnel, “WIN Eurasia Fuarı bünyesinde yer alan, Endüstri 4.0 Festival Alanı ile yerli ve yabancı firmalar, sanayinin yeniden şekillenme­sineyönver­en,sonteknolo­jiürünve hizmetleri­ni İstanbul’da tanıtma fırsatı bulacak. Uluslarara­sı firmaların; robot, otomasyon teknolojis­i, IT çözümleri ve yazılımlar­ın yanı sıra network platformla­rının da sergilenec­eği fuar, global sanayi devlerinin son teknolojil­erini göstermek için yarışacağı bir vitrin olma özelliğine sahip” diye konuştu.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye