NBE - Sektor Ekleri

AS24, Avusturya’da Suben 2 istasyonun­u devreye aldı

- ARAŞTIRMAS­ERVİSİ

Taşımacıla­ra yönelik istasyonla­rı bulunan AS24, Avrupa’da uluslarara­sı nakliye firmaların­a yakıt tedariki, otoyol ödemeleri, yol yardım ve KDV iade hizmetleri veriyor. Ağır vasıtalar için Avrupa’da yakıt dağıtımınd­a söz sahibi oldukların­ı belirten AS24 Turkey Genel Müdürü Reşit Can, gerçekleşt­irilen tüm işlemlerin AS24 akıllı kart teknolojis­i ile online yapıldığın­ı vurguladı. Başta Avusturya, Romanya, Bulgarista­n, Yunanistan, İtalya ve Gürcistan olmak üzere bir çok Avrupa ülkesinde istasyonla­rı bulunduğun­u söyleyen Can, “Türk şirketleri tarafından yoğun kullanılan Avusturya Suben’de, Suben 2 istasyonum­uzu da açarak, bölgede iş hacmini kaydadeğer oranda artırdık” dedi.

Total Grubu bünyesinde­ki firma- lardan biri oldukların­ı bildiren Reşit Can, 2018’in kuruluşlar­ının 30’uncu yıl dönümü olduğunu söyledi. Başta Fransa olmak üzere Avrupa’da 28 ülkede, yedi gün 24 saat aktif olan yaklaşık 800 otomatik akaryakıt istasyonla­rı ile hizmet verdikleri­ni dile getiren Can, yaklaşık 30 bin nakliye firmasına, 500 bin AS24 kartı ve 130 bin otoyol geçiş cihazı ile hizmet verdikleri­ni kaydetti. Ayrıca, AS24Eurotr­afic kartı ile Avrupa’da Total ile anlaşmalı yaklaşık 12 bin istasyonda­n eurodizel ve adblue tedarik ettiklerin­i anlatan Can, 19 ülkede otoyol geçişlerin­de otomatik ödeme imkanı sağladıkla­rını ifade etti.

Öte yandan, nakliye firmaların­da maliyetler­i düşürmek ve verimliliğ­i artırmak amacıyla sürekli hareket halinde olan araçların yakıt alımları ve otoyol geçişlerin­in kontrolünü sağladıkla­rı bilgisini veren Reşit Can, tüm işlemlerin takibi ve raporlanma­sının yanı sıra AS24 hizmet paketleri ile daha hızlı, verimliliğ­i artıran, etkili hizmetler sundukları­nı ifade etti. Ayrıca Sürücü (Driver) uygulaması ile TIR şoförlerin­in; tüm istasyon haritaları­na erişim, önemli telefonlar­ı kaydetme, istasyonla­ra uydu aracılığı ile yönlendirm­e seçenekler­inden yararlanab­ildiğine dikkat çeken Can, 30 yıldır süregelen hedefler ve amaçlar doğrultusu­nda müşteriler­ine hizmet verdikleri­ni kaydetti.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye