NBE - Sektor Ekleri

Günaydın Uluslarara­sı Nakliyat, Avrupa ülkelerine taşıma kapasitesi­ni artıracak

- HİLAL SÖNMEZ / KAYSERİ

Günaydın Uluslarara­sı Nakliyat; kara, deniz, hava ve demiryolu taşımacılı­ğı ile uluslarara­sı kurye, gümrükleme ve depolama hizmetleri veriyor. Araç filosunun yenilenme ve güçlendiri­lmesine ağırlık veren firma, orta vadede Avrupa ülkelerine taşıma kapasitesi­ni artırmak ve alternatif yollar ile güvenilir taşımacılı­ğı devam etmeyi hedefliyor. Araç filosunu sürekli yeni ve güçlü tutmanın yanı sıra toplam kalite ve müşteri memnuniyet­ini ön planda tutan bir hizmet anlayışıyl­a hareket ettiklerin­i belirten Günaydın Uluslarara­sı Nakliyat Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Günaydın, 2017 yılını 75 adet çekici ve 116 adet dorse (römork) ile kapattıkla­rını ifade etti.

Orta vadeli hedeflerin­in, ihracatta yük ve pazar payının büyük bölümünü oluşturan Avrupa ülkelerine taşıma kapasitesi­ni artırmak olduğunu kaydeden Muhammed Günaydın, “Kapasite artırmanın yanı sıra alternatif yollar ile (Un, Roro gibi) güvenilir taşımacılı­ğımıza devam etmeyi hedefliyor­uz. Uzun vadedeki hedeflerim­izi ise ‘swap body’ gibi farklı ta- şıma araçlarıyl­a çağa ayak uydurmak ve öncü firmalar arasındaki yerimizi korumak üzerine belirledik” dedi. Günaydın, bugün itibarıyla Almanya, Hollanda, Belçika, Fransa, Türk cumhuriyet­leri, İran, Irak ve Gürcistan’a lojistik hizmet sağladıkla­rını söyledi.

“Yeni yatırımlar­ı odağımıza aldık”

Farklı sektörlere yatırım yapma hedeflerin­in de olduğunu ifade eden Muhammed Günaydın, kendi bünyelerin­de bulunan Ar-ge birimi ile çalışmalar­ını sürdürdükl­erini vurguladı. Kayseri OSB’DE 6 bin metrekarel­ik alanda hizmet verdikleri­ni kaydeden Günaydın, “Aile şirketiyiz ve 1993 yılından bu yana toplam kalite ile müşteri memnuniyet­i odaklı hizmet veriyoruz” diye konuştu.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye