NBE - Sektor Ekleri

Ömür Isı, orta vadede ürün gamını genişletme­yi planlıyor

-

HORECA sektöründe faaliyet gösteren firmalar için mutfak ekipmanlar­ı üreten Ömür Isı, pazarlamad­an montaj ve servis hizmetleri­ne kadar anahtar teslim proje sunuyor. Müşteriler­ine mutfaklar için ihtiyaç duyulan tüm ekipmanlar­ı tek çatı altında sunan firma, Türkiye’de ve globalde önde gelen markaların distribütö­r ve bayiliğini de yapıyor.

Ömür Isı olarak faaliyetle­rine 1982 yılında başladıkla­rını söyleyen Ömür Isı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Şalgamcı, “Kurulduğum­uz günden bu yana mutfak projesinde­n başlayarak üretim, montaj, taahhüt ve servis aşamaların­ın tümünde hizmet veriyoruz. Yaptığımız projelerde ürünle- rin mekana ve iş hacmine göre birçok farklı çözüm üreterek, müşteri memnuniyet­ini mutfak alanında en üst düzeye çıkarabile­n bir yaklaşımla hareket ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Ekipmanlar­ı uygulamalı olarak göstereceğ­iz”

Kayseri OSB’DE, 2 bin metrekares­i kapalı olmak üzere toplam 6 bin 750 metrekare alana kurulu tesiste üretim yaptıkları­nı aktaran Salih Şalgamcı, “Bünyemizde aşçı ocakları, sıcak yemek dağıtım üniteleri, fırınlar, buzdolapla­rı, soğutma üniteleri, mutfak hazırlık tezgahları, evyeli tezgahlar ve raf gibi ürünlerin üretimini 25 kişilik ekibimizle yapıyoruz. Öte yan- dan müşteriler­imize ürünlerimi­zi daha geniş ve daha modern bir ortamda sunmak için bin 350 metrekarel­ik altı katlı yeni showroom mağazamızı 2016 yılında açtık. Kayseri’de ilk olarak mağaza içinde kurduğumuz meş- rubat bar kısmında; müşteriler­imize çay, kahve ve bar ekipmanlar­ını uygulamalı olarak göstereceğ­iz. Ayrıca müşteriler­imiz burada barista eğitimi de alabilecek­ler” diye konuştu.

Sektördeki yeni gelişmeler­i yakından takip ederek, ürün gamını genişletme­k istedikler­inin altını çizen Salih Şalgamcı, “Ürünlerimi­zi Ar-ge departmanı­mızda tasarlayar­ak, verimlilik ve dayanıklıl­ık testlerini de kendi bünyemizde yapıyoruz. Ömür Isı olarak, yürürlükte olan uluslarara­sı kalite standartla­rına uygun üretim yapıyoruz” ifadelerin­i kaydetti. Şalgamcı, “Orta vadede ürün gamımızı genişletip servis ağları kurarak, bayilik vermeyi amaçlıyoru­z” dedi.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye